Sønderborg 2006

 

Sønderborg 2006.

 minus2
Troldmandslogen minus 2 anno 2006.
Tryk her: træf2006

 Så blev det atter engang 2 weekend i juli. Igen i år var det med nogen spænding og sommerfugle i maven, at vi drog mod Sønderborg. Der var nemlig ikke mindre end 31 forhånds tilmeldte – heraf tre nye “supporter aspiranter”.

Som det ofte sker, når man skal tage vigtige beslutninger her i livet, så fortrød de alle tre. En gammel Kokkina mand dukkede heller aldrig op, hvilket betød, at vi “kun” kunne mønstre 27 mand incl. vores æres supporter “Tommy Rock”.

Det er dog alligevel ny rekord, hvilket reelt betyder, at logen siden sidste år er vokset med 6 fuldgyldige medlemmer.

 

Fredagen gik som altid med at få hilst godt og grundigt på hinanden. Da sommervejret endnu en gang viste sig fra den lune side, så knoklede alle mand med at få drukket en endeløs strøm af kolde øl – medens de stadig var kolde. Der blev dog også ofret tid til at smage på den lokale brandy (Den i ved 🙂 )

Da Dan Blaabjerg desværre skulle tilbage til Øst Danmark lørdag formiddag, gav bestyrelsen ham dispensation til at blive indviget fredag aften. Han klarede det i overlegen stil – Tillykke med det Dan, hvilket betød, at festen kunne fortsætte til “den lyse morgen”. (Nogle seriøse brødre valgte dog at holde vagt nede ved Kokkinas teltlejr – Tak for det.)

Vi måtte desværre også sige farvel til Finn Falck fredag aften, i det at han skulle hjem og pleje en (suge?) skade efter et fald fra en stige. Han var dog så venlig at lægge en lille gave til bestyrelsen, nemlig nogle gode flasker rødvin samt en flaske whisky. Tak for det Finn. Så slipper vi for at blive “vodkaforgiftet” næste bestyrelsesmøde. 

Lørdag morgen var de fleste tidligt oppe. Nogle gik til stranden og fik en morgenbader, medens andre valgte at få startet stille og roligt op med lidt morgenmad, rå mængder af kaffe og smøger, hvilket som bekendt er logens værdigrundlag.

Mange brødre havde slæbt deres fotoalbum med, så der gik en del tid med at få bladret dem igennem. Det gav anledning til mange grin og da også enkelte nostaltiske tanker, da det gik op for flere brødre, at der er gået ca. et halvt liv siden “dengang”.

Klokken 13.00. var der traditionen tro samling ved toiletterne. Dancon Træffet havde i år i respekt for Troldmands Logen stillet et toilet ud på græsset. Det betød, at alm. trængende Træf deltagere ikke blev generet af indvigelsen. Samtidig betød det også, at indvigelsen blev mere tilskuer venlig, i det brødrene på det nærmeste kunne omringe staklen på “tønden”.

Efter en times tid var det hele slut, hvilket betød, at vi havde sagt velkommen til:
Knud-Erik Madsen, Palle Johansen, Jan Erik Larsen, M Z Nielsen og Kim Adolf.

Som noget nyt var der i år udarbejdet en Loge ed, som alle brødre skulle tilslutte sig. De nye brødre aflagde eden ved deres indvigelse. Det forgik således, at man skulle lægge hånden på et Kokkinamærke og gentager efter “formanden”:

“Jeg (Navn) sværger Troldmandslogen evig troskab
Jeg vil altid være loyal overfor Kokkina åndens principper
Jeg vil til enhver tid støtte en logebroder i nød
og jeg vil aldrig vanære Logens renomme’  “. 

“De gamle” lavede efter indvigelsen en stor rundkreds med hinanden i hænderne, hvorpå de i samlet flok aflagde Loge eden.

Som afslutning på det hele havde Boesgaard og Hedemann som en overraskelse til den øvrige bestyrelse besluttet, at tjekke om de tre andre, som reglerne foreskriver, havde deres Kokkina mærke på dem. Resultatat var, at to bestod prøven – En dumpede. Vi vil derfor opfordre Jøren til at tage sig sammen til en anden gang 🙂

 Derpå var det tid til vin smagning. En Othello 78 til 2000 kr. skulle drikkes, og alle brødre blev udstyret med et lille snapseglas. Tilfældigvis var Boesgaard og Hedemann umidelbart inden blevet udnævnt til årets formænd og var derfor i besiddelse af nogle store flotte krus påtrykt “Årets formand 2006”.
Enkelte andre formænd fra bestyrelsen gav udtryk for en vis utilfredshed (misundelse), men det viste sig dog, at der var vin nok til alle. 

Supporter Leif havde i dagens anledning udarbejdet nogle meget flotte dækservietter / bordskånere, som han delte ud til brødrene. De kom senere til at danne rammen om et veldækket Kokkinabord. Ved samme lejlighed overrakte Leif en fin guldhalskæde til Hedemann.Tak for det du gæve supporter.

K E Madsen var også i gavehumør og forærede Logen et originalt FN flag, som har “gjort tjeneste” på D-01 på hold 45. Vi vil forsøge at få lavet en Kokkina fane, hvor det så vil få plads. Tak for det Knud.

Allerede sidste år ydmygede vi Dancon Træffets bestyrelse i tovtrækning. I år havde de så endelig taget (drukket) mod til at møde os rent fysisk.
Man må sige, at de havde hjemmebane fordel, i det de på forhånd havde udset dem den del af græsmarken, som havde flest fordybninger til at stå fast i.
Udstyret var også i top. Professionelle hansker og andet præstations fremmende udstyr var indkøbt til lejligheden.

Men lige meget hjalp det. Troldmandslogens tunge drenge viste ingen nåde. Under kyndig ledelse af Finn Kjærsgaard var kampen overstået på ca. 30 sekunder.

Hørt umiddelbart efter: “Det var sku’ de nemmeste 12 flasker rødvin jeg nogensinde har været med til at vinde” 🙂

Det viste sig derefter, at en flok gamle Charlie folk anført af Tommy Rock havde lugtet blod. Derfor udfordrede de det sejrende hold. Det må stå hen i det uvisse, hvad de havde forestillet sig, men det gik i hvert fald sådan, at de også blev totalt ydmyget af de seje Troldmænd. (Vi må huske at spørge Tommy, hvad vi vandt).

Så var det ved at være tid til Træffets generalforsamling. Herunder blev Supporter Leif tildelt 10 års trøjen og Anders Grube 20 års trøjen. Sidst men mindst fik Hedemann på Troldmandslogens vejene overrakt en kasse med 12 flasker rødvin som præmie for ca. 30 sekunders tovtrækning.  

Så var det planen, at der skulle have været afviklet “landskamp” i “pind” under ledelse af “Nick Carter”. Af forskellige årsager blev det ikke til noget. Bl.a. var en del brødre ikke i stand til at bestå den obliatoriske doping test. Dette var meget beklageligt, idet “Nick Carter” havde brugt megen tid på at forberede kampen. Vi håber at kunne genemføre kampen næste år.

Resten af eftermiddagen gik med at opretholde væskeballancen i det varme vejr. Kl. 19 var der vildsvin. Vi vil gerne opfordre Dancon Træffet til at sørge for, at der en anden gang er salt nok.

Det viste sig desværre, at det rekord store fremmøde i Logen betød, at vi ikke kunne være ved et bord. Vi må til næste år forsøge at etablerer ‘et langt Kokkinabord.

Efter middagen blev Anders Grube tildelt et Kokkina skilt i metal, som på skift tildeles en broder, som har gjort en særlig indsats for Logen.

(Skiltet er venligst sponsoreret af Supporter Leif)

Resten af aftenen / natten gik med det vi er bedst til. Nemlig at suge i stor stil. Der blev dog også tid til en lille tur på dansegulvet (Som iøvrigt ikke var der). Bl.a. gav Boesgaard og Hedemann en lille opvisning i, hvorfor de engang vandt en disco konkurence i Phapos.

Søndag morgen var de fleste igen tidlig oppe. Efter morgenmaden blev der igen tid til en morgen dukkert i Alssund. For at bidrage til underholdningen, havde Supporter Leif medtaget noget fyrværkeri af ældre dato.

Så var det efterhånden blevet tid til noget af det, som ingen bryder sig om. Nemlig at pakke sammen og tage afsked med hinanden. Men der var ingen vej udenom, og kl. ca. 14 drog de sidste trætte brødre hjemad.

Afslutningsvis er der kun en ting at sige: “Alt for mange dage til næste Træf”.

 

Foto dokumentation.

 

           puster
Adolf puster under kyndig 
vejledning af Leif.                          

                                                       

 

høilund madras
Høilund opdager, at han har
taget en af børnenes luftmadras med 🙂                 


knuds telt
                                 K E Madsen havde i dagens anledning snittet sig et telt.                               

 

fredag aften
Fredag aften. Der smages på den lokale brandy.

       løgnehistorierellerto
Der bliver fortalt en løgnehistorie eller to.

havde hørt
De fleste havde vi hørt før.

 

            lyse lokker
Høilund, Jøren og Baade. 
Bemærk Jørens lyse lokker.

 svingom
Kokken og Palle tager en svingom.

  

 dyre dråber
Morfar smager på de dyre dråber.            

 bliv nu falck
Steen og Hedemann forsøger forgæves  at få Finn Falck til at blive og suge hjernen ud.

         dybe
Jan Hede, Nordmand og Palle i dyb 
koncentration.                                            

 øl på vej
Knud, Ib og Arne konstatere, at endnu en omgang kolde øl er på vej.

        mediterer
Knud og Nordmand meditere.                   

                                                glans
Dan Blaabjerg på tønden  fredag aften. Han bestod med glans.

 

             sikre teltet
Finn og Jan sikre at teltet ikke vælter.                 

            skål i brandy
Skål i brandy drenge.

                      mandehørn      
                     Finn Falck: “Sikken en mandehørm”.            

mine sko
Jøren: “Nej det er vidst mine sko”?

 

       mange album
Der bliver bladret ivrigt i de mange fotoalbum.       

overalt skilt
Kokkina skiltet er med overalt.

        nervøsit breder sig
Nervøsiteten breder sig.                        

skide mobilos
Morfar er endnu engang optaget
af den skide mobil

 

        ke på tønden
Knud: “Jeg ved dæleme ikke 
hvad Egesta betyder”.

 ke eden
Knud aflægger loge eden.

 

       jan erik på
Jan Erik: “Sådan et lokum 
havde vi også på hold 36″.

 mz på
M Z på vej til at blive en rigtig Troldmand.

 adolf dammel dansk
Adolf: “Gammel Dansk bliver
sku’ aldrig min livret”.

 palle smager
Palle smager på varerne.

  tilskuervenlig
Som det ses så er optagelsen blevet
mere tilskuer venlig.                             

 

janerik ed
Jan Erik aflægger Loge ed. Bemærk Boesgaard i relementeret retstilling.

 

      fælles ed
“De gamle” aflægger fælles Loge ed.      

bordskånere
Så er der Loge bordskånere til alle.

 

    jøren rådvild
Tjek af Kokkina mærker. Jøren 
ser rådvild ud.                                        

formandskrus
Boes og Hede med deres formands krus. Finn forsøger at ignorerer dem.

 

     tovtræk1
Dancon Træffets bestyrelse kæmper 
forgæves.

tovtræk2
Troldmands Logen i overlegen stil.

 tovtræk3
Endnu en flok tabere. Bemærk 
Tommy Rocks ringe balance.

 

symbolet
Symbolet på sejr og storhed.

 

   dækket bord
Så er bordet dækket.                            

10års leif
Supporter Leif med 10 års trøjen.

   20 års anders
Anders med 20 års trøjen (Nr 2 fra højre)

vin præmie
Hedemann slæber afsted med præmien.

    je og konen
Jan Erik og konen råhygger sig.          

rent og pænt
Supporter Leif sørger for at der
er rent og pænt.

     badedyr
3 badedyr  på strandtur. 
Jøren, Niels og Adolf.

ke modtager
Knud modtager endnu en potion vildsvin.

 

    brandyen virker
Brandyen virker.

 tilsyneladende
Tilsyneladende.

ole lukøje 1
Den eneste konkurence, som vi ikke vandt: “Ole lukøje dysten”.
BBMC – Troldmands logen 2 – 1.

ole lukøje2
Godt kæmpet Ib


forklædt som
Supporter Leif forklædt som voksen.      
            

mz og fam
MZ og familien i højt humør.

 

           søndag i regnvejr
Søndag i regnvejr. En broder i nød  
får en hjælpende hånd.                     

 

                søndag ved stranden
Søndag formiddag ved stranden.  Afskedens time er nær.

Se alle billederne her:  https://flic.kr/s/aHsk7A9kC2

På gensyn i 2007! 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *