Sønderborg 2005

Sønderborg 2005.

Årets træf levede fuldt ud op til forventningerne. 7 håbefulde (og lidt nervøse) gamle Kokkina drenge havde ansøgt om at blive optaget i logen. De fik selskab af endnu en ny supporter, så alt i alt var logen repræsenteret af 19 mand.

Vejret viste sig fra dets bedste side, så der var dømt sandaler og shorts hele weekenden. Stranden blev flittigt benyttet, og tørsten blev bekæmpet med et rekord stort kvantum brandy.

Fredagen forløb med at få sagt ordentlig goddaw til hinanden. Flere havde ikke set hinanden i 15-16 år, så der skulle også lige grines lidt af diverse grå hår og tilkommende kilo. Og så var der ellers “bengnaver fest” og bøffer på grillen.

Lørdag kl. 13 var der samling ved toiletterne. Alle loge brødre var til lejligheden iklædt loge t shirt. Ansøgerne kom efter tur op til “tønden”, hvor Hedemann på pædagogisk vis kørte dem gennem indvigelsen. Alle bestod prøven, hvilket betyder at logen nu også tæller de herre:

Niels Mortensen “Nick Carter” Henrik Grønbeck Madsen “kokken hold 54” Finn Falck Jan Hede Kent Høilund Steen “Fynbo” Hansen Henrik Baade Kirk Claus Johansen  – Supporter

Efter indvigelsen forærede Finn Falck logen en god flaske Othello 1978. Den blev sat på aktion med et begynder bud på 400 kr. Efter nogle få (forsigtige) bud, bød Kent Høilund 1500 kr. Så blev der stille. Høilund benyttede stilheden til at overbyde sig selv, så flasken gik for 2000 kr. Høilund forærede straks flasken til bestyrelsen, som senere vil beslutte, hvad der skal ske med de dyre dråber. Måske sættes den på aktion næste træf.

sponsor kh
Dyre dråber sponsoreret af
www.khvagt.dk

Da Høilund havde tegnedrengen fremme bekendtgjorde han også, at han ville sponsorerer prisen på at vi får slette “Webbyen” på vores web adr. Det betyder, at vi inden længe kommer til at hedde: www. kokkina.dk

Så var der kampsug samt generalforsamling. Træffets bestyrelse havde udfordret andre til at stille op mod dem i tovtrækning, med da de erfarede at Troldmandslogen havde to tidligere Dancon mestre (Nick Carter og Hedemann) på holdet, opgav de uden kamp. Vi vandt en omgang brandy til hele logen – uden at få sved på panden. Herfra vil vi bare sige: KYLLINGER!

Inden aftensmaden (Vildsvin eller lam) var der enkelte brødre, som lige skulle hvile sig lidt – Ingen nævnt / ingen glemt, men alderen trykker lidt efterhånden. 

Tommy Rock var stillet en lille præmie i udsigt, da det jo var ham, som fik sparket os igang med hjemmesiden. Han fik overrakt en flaske tequila, en citron og noget salt. Høilund og Kokken tilbød at stille op til Body Tequila, men Tommy følte sig ikke fristet. Som den beskedene mand han er, valgte han at dele med logen. Han fik desuden overrakt et fint diplom, som han fik hængt om halsen.

Resten af aftenen / natten gik med at forsøge at holde trit med den uendelige strøm af drikkevare, som tilflød logens bord. Om det lykkes er der vidst ikke rigtig nogen, som ved.

Søndag var der hjemrejse. Der blev tid til en sidste strandtur inden vi skiltes. Alle var enige om, at det havde været en kanon weekend og at vi ville se frem til Træf 2006.

 Holdet 05
Hele logen (minus Ib og Arne Skov) samlet.

 

nervøs mine
Høilund og Kokken. Så er alle mand ved at være klar.
Nervøse miner før indvielsen

 baade lytter
Baade lytter til de vise ord.                      

kokkens straf
Kokken får endnu en straf.

 tillykke claus
Tillykke til supporter Claus                     

diplom og præmie
Tommy med diplom og præmie.

 fut fut
Fut-fut-fut nu køre toget.                                      

de ventede
Og de ventede på tovtrækning.

 kokken solbuffer
Kokken tester hans telt. Prøv at ramme indgangen næste gang.           

truckkere
Anders og Ib havde ikke brug for telt.

 får det ingen ende
Nordmand, Finn Falck og Boes kæmper en ulige kamp for at holde trit med udskænkningen.                          

søren ryge
Henrik Baade: “Ham Søren Ryge er en ok fyr”. 

 skide mobil
Typisk unge mennesker. Optaget af den skide mobil, når der er Brandy på bordet.

 farvel 2005
Finn, Jøren og supporter Leif: “Farvel og på gensyn i 2006.

 Se flere billeder her: https://flic.kr/s/aHsk7AsFn7

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *