Bestyrelsen

Bestyrelsen i troldmands logen.

At tale om en egentlig bestyrelse er måske lige i overkanten, men det har i hvert fald altid været sådan, at Boesgaard og Hedemann har stået for udnævnelser, regler mv., og på den måde har været dem, som har tegnet logen udadtil.

Derfor har alle uden for logen fejlagtigt troet, at disse to var en slags “overvismænd” i logen, hvilket de herre ikke har undladt at udnytte på det groveste – Det er i hvert fald sådan de øvrige loge brødre oplever det.

Det er imidlertid meget langt fra sandheden!!

Boesgaard og Hedemann er ved et tilfælde bare de to brødre i logen, som har den højste rang, og derfor har de naturligvis taget ansvar for logens drift og udvikling. Det har de gjort uden nogen form for vederlag, hvilket de andre brødre i sagens natur skylder dem stor tak og beundring for.

At der skulle være tale om en udemokratisk forening (som visse brødre har luftet tanken om) er ren fuldemandssnak, hvilket også må være tydeligt for enhver, idet bestyrelsen ikke kun har to formænd, men hele fem:

Formænd:   Bo Boesgaard og Michael Hedemann:

Formænd uden stemmeret:
Jørgen Jensen (Udtrådt af bestyrelsen 2015)
, Finn Kjærsgård, H.R. Rasmussen (Morfar):

                                                               2+3=5

Herefter bør al kritik af Boes og Hede forstumme for altid…

English version: The Story of The Wizard

Seneste: I efteråret 2014 valgte Broder Jøren at forlade bestyrelsen.

 

 Bestyrelsesmøde 10-12 april 2015.

Igen i år havde Broder Boes inviteret til “åbent hus” i hans mondæne hjem i Nordsjælland – og stort set alt var timet og tilrettelagt ned til mindste detalje.
Som sidste år viste Boes kulinariske evner i verdensklasse, og efter en overdådig mulje fredag aften var det til at afholde det årlige bestyrelsesmøde, hvor seriøsiteten for en stund måtte indfinde sig.
Se de glade billeder her: http://1drv.ms/1KZZKHq

Bestyrelsesmøde 21-23 marts 2014.

Da den gode Broder Jøren i år ikke kunne finde hul i kalenderen til det årlige bestyrelsesmøde, vovede Broder Boesgaard pelsen og lagde matrikel til arrangementet.
Som traditionen byder, er det værtens opgave at sørge for, at ingen sulter eller tørster. Og man må sige, at Broder Boes havde luret den gode Jøren kundsten af.
Der blev serveret både fugl og fisk – og det der imellem – Og det var godt!!!!

Efter bestyrelsesmødet blev der hygget og sunget sømandsviser.   – Se referatet her: Referat 2014
Og lørdagen blev efter reglerne tilbragt i Kbh.
Se de dejlige billeder her: https://flic.kr/s/aHsk73Ayxb

Bestyrelsesmøde 13-15 april 2012.

Som altid hos Broder Jøren.
Referat kommer midt i Maj – indtil videre kan du hygge dig med billederne: http://opa.cig2.canon-europe.com/s/m/GBMpJXhDKHP

KODE: kffk

 

 

Bestyrelsesmøde 15-17 april 2011.

Efter et sabbatår i 2010 afholdte bestyrelsen i Troldmandslogen i weekenden 15-17 april 2011 igen bestyrelsesmøde hos Broder Jøren på Frederiksberg.

Som altid havde Broder Jøren ”tryllet” i køkkenet, så der blev smovset i Vinbjergsnegle, diverse lune retter og de obligatoriske kyllingelår. Og som altid spædet op med vodka.

Efter at have nydt bordets glæder begav vi os af sted til Bodega ”Vintønden”, hvor vi har tradition for at afvikle vores dart turnering. Som noget nyt lykkes det faktisk at spille to serier, hvor tilfældigheder gjorde, at Brødrene Morfar og Jøren kunne kande sig årets vindere.

”Uden drikke duer Troldmænd ikke”, så de næste timer gik med at prøvesmage forskellige øl og sprut. Sidst på natten endte vi hos Broder Jørens underbo, som meget belejligt er et værtshus. Der fik enkelte lejlighed til en lille lur, inden turen gik op til natmad og dyner.

Lørdag morgen var enkelte Brødre meget tidligt oppe, medens andre havde brug for at få hvilet ordentligt ud efter en lang arbejdsuge.

Efter et overdådigt morgen/middagsmåltid var det tid til at få afholdt bestyrelsesmødet.
Dagsorden her: Dagsorden 2011

Som altid var der gjort et stort stykke forberedelses arbejde af formændene, medens andre havde sløset mere med dette.

Så var det tid til at bevæge sig ind mod centrum, da en anden vigtig tradition skulle overholdes – nemlig det årlige besøg på vores stam værtshus ”Det lille Øresund”.

Efter en gåtur på en times tid nåede vi frem, og raflebægre mv. blev fundet frem. Da vi efter utallige spil skulle have kåret ”Årets fjols” – stod kampen mellem Brødrene Jøren og Boesgaard. Efter en spændende og meget jævnbyrdig kamp kunne Broder Boesgaard kåres som ”Årets fjols”, med ret til at blive hånet at os andreJ

Så gik gåturen retur til Frederiksberg, og med et enkelt pitstop nåede vi helskindet hjem.

Søndag morgen var alle forbavsende friske, hvilket må tilskrives den gode fysiske form. Efter en god gang morgen mulje, var det tid til at sige pænt farvel til den altid gæstfrie Broder Jøren, hvorpå vi med blanke øjne endnu engang måtte returnerer til virkelighedens verden.

Se billederne fra weekenden her:

https://picasaweb.google.com/Kokkinas.album/BestyrelsesmDe2011?authkey=Gv1sRgCO6N_NOQ5crQbg

 http://youtu.be/M0WYtXU8VdU 

Bestyrelsesmøde 20-22 marts 2009.

Som altid samlede undertegnede Broder Finn op, da han ankom til Vejle med X-bussen fra Viborg kl. 14.02. Efter at have provianteret i den lokale bazar (øl og vin) satte vi kursen mod E45. Trafikken gled glat indtil vi nåede Fyn. Så havde et par værnepligtige valgt at standse trafikken ved at køre op i r…. af en foran kørende. Flot!

Efter ca 5 km i 1. gear kunne vi lettere forsinket give den gas mod øst, i det vi havde en aftale med Broder Morfar i Ringsted ca. 45 min senere. Vi nåede det næsten, hvilket må skyldes både medvind – og held. Det sidste stykke ved til kbh. gik uden problemer. Efter at have læsset af og båret vores grej op i Broder Jørgens lejlighed, var det bare at vente på Broder Boesgaard. Han ankom snart efter, og så kunne vi sætte os til et (som altid) veldækket aftensmåltid. Alverdens sild, lune retter og chilli rejer spædet op med mexicansk øl og vodka. Sådan skal det være. Den øvrige bestyrelse havde medbragt en værtinde-/fødselsdagsgave til Brøder Jøren. 6. flasker god rødvin. Efter at have fyldt vore maver hastede vi traditionen tro afsted til et nærliggende værtshus for at afvikle det årlige dart mesterskab (også kaldet “pausedart”). Og tradidtionen tro kunne vi ikke ramme en skid. Det må således være endegyldigt påvist, at umådeholden indtag af vodka og anden rar drikkelse og seriøs sport ikke går i spænd.

Vi måtte i stedet nøjes med at smage på det lokale øl og sprut, hvilket vi til gengæld mestrede til fulde.

Senere på natten endte vi på et lille værthus, som ligger nabo til Broder Jøren. Der fik vi raflet indtil lukketid. Vel oppe hos Broder Jøren, gav Brødrene Boes og Finn en opvisning i at puste luftmadras op.

Lørdag sov man til godt op af formiddagen, hvilket afstedkom, at bestyrelsesmødet først kom i gang sidst på eftermiddagen. Se referat her: Dagsorden 2009

Først omkring kl. 20 gik turen til Vesterbro, hvor vi traditionen tro aflagde “Det lille Øresund” og vores gode ven Anton et besøg. Der kom hurtigt gang i raflebægerne, og medens Danmark tævede Malta 3-0 i fodbold, blev der spillet “Tænkeboks”, så det var en fryd.

Aftenens absolutte højdepunkt indtraf, da Broder Jøren ved en fejl (sådan går det, når man også skal se fodbold samtidig) løftede på “fem af en slags”, medens der var tyve terninger tilbage. Stor var forundringen, da det viste sig, at der kun kunne samles fire:-)

Efter at have været rundt på et par små andre lystige steder vendte vi hjemad omkring kl. 3-

Så skulle der smages på den flaske mjød, som Broder Knud-Erik “Viking” havde foræret Hedemann tidligere på året. Det er ren gudedrik, som varmt kan anbefales. Se i øvrigt. www.knudviking.dk

Tidlig søndag morgen var alle (halv) friske. Efter en gang morgenmulje og lidt grin og smalltalk var det tid at pakke ned efter endnu en arbejds weekend i bestyrelsen. Der var enighed om, at det havde været en konstruktiv og seriøs samling, og at vi med god samvittighed kan se frem til Træffet i Sønderborg.

Som side gevinst var ingen kommet til skade, hvilket vore arbejdsgivere sætter stor pris på.

Hjemturen forløb planmæssigt.

Foto dokumentation. :

https://plus.google.com/photos/116842438834061233254/albums/6121582640032478961

uden madUden mad og drikke……

værtindegaveBroder Jøren med “værtindegaven”.

bordskåne.gifFine bordskånere udarbejdet af Boes og Hede.

muljedrik
Muljedrik – Vodka med frikadellesmag.

 hovededartMan tager sig til hovedet over det spil.

 sejrboesEn sejers sikker Borsgaard.

 resultatDet endelige (elendige) resultat.

 FFFF

FFFF Formænd Forever Forever Formænd. krybersammenMorfar kryber sammen oppresivt.

 lallegladUdtrykket “lalleglad” får en helt ny betydning:-)

 mortenogpeterStillbillede fra videoen “Morten&Peter puster luftmadras op”.

 kikkerlangtDen øvrige bestyrelse kikker langt efter Jøren.

 FjæsenHan brugte timer ved computeren på regnskab og pengeoverførsler. (Den kvikke vil kunne se, at han er på facebook)

 rygerRyge- og drikkepauser måtte der til under det lange møde.

 fyraftenSå blev det endelig fyraften. Her slappes der af på
“Det lille Øresund”.

 landsholdAnton i landsholdstrøjen i dagens anledning.

 mjødNatmaden som var sponsoreret af Broder Knud-Erik “Viking”.

 

Bestyrelsesmøde 22-24 feb. 2008.

 For at lette tilgængeligheden af nyheder i forhold bestyrelsens mange gøremål, vil seneste nyt for eftertiden befinde sig på denne plads øverst på siden. Husk dog stadig de historiske billeder og beskrivelser fra 2004, 2005, 2006 og 2007 længere nede.

Årets bestyrelsesmøde var som altid forberedt ned til den mindste detalje. I flere måneder i forvejen havde Broder Jøren indstillet vinduesvask, således at ingen utilsigtet kunne komme til at se, hvad der foregik i hans lejlighed. Jøren havde også til lejligheden indkøbt en ny ovn samt et nyt toilet, så de fysiske rammer ikke ville give anledning til anmærkninger fra de øvrige formænd.

Broder Jøren havde som altid tryllet i køkkenet (der bliver aldrig sparret på hvidløget). Vodka og Belgisk munkeøl havde han også sørget for, så Brødrene Finn, Morfar og Hede skulle bare sørge for rigelige mængter af alm. øl.

Broder Boesgaard havde til alles store overraskelse og glæde fået udarbejdet nogle meget flotte og dekorative dækkeservietter med både logo og navne.

Efter at have indtaget et overdådigt måltid begav bestyrelsen sig traditionen tro af sted til det lokale værtshus for at afvikle den årlige dart turnering.

Til trods for at flere af de herre Troldmænd de seneste år er begyndt at bære briller, så lykkes det ej heller i år at få afviklet spillet. Efter en rum tid opgav man at fortsætte, i det træfsikkerheden var så ringe, at både tilskuere og forbipasserende var i overhængende fare for at blive ramt.

De er efterfølgende besluttet, at der næste år indføres disciplinen “pausedart”.

Efter et par hyggelige timer, hvor man bl.a. mødte en gammel Charlie mand, gik turen atter hjem til Broder Jøren.

Lørdag var alle tideligt op, og efter en gang solid morgenmad, hvor Broder Jøren bl.a. serverede rå æg, var det tid til at afholde det årlge bestyrelsesmøde.
Dagsorden her: Dagsorden 2008

Så var det tid at strække ben, og for at være sikre på, at finde en aktivitet, som de herre kunne mestre, valgte man – i lighed med forrige år – at frekventerer “Det Lille Øresund” , et lille Vestrebro værtshus, hvor der både må ryges og rafles.

På vejen derind blev det kortvarigt overvejet at leje skøjter ved den lokale skøjtebane, men projektet blev opgivet, idet bestyrelsen ikke var i besiddelse af de nødvendige forsikringer i tilfælde af faldulykker.

Efter en hyggelig eftermiddag og aften med “tænkeboks”, øl og Gin i lange baner var endnu en arbejdsdag i Troldmandslogens bestyrelse overstået. De trætte formænd kunne med god samvittighed tage hjemad og se dyner.

Søndage er og bliver vemodige – om man er til bestyrelsesmøde eller til Træf. Men alting får jo som bekendt en ende, så efter morgenmaden, blev weekenden evalueret, hvorpå vi atter drog hvert til sit.

Foto dokumentation.   https://plus.google.com/photos/116842438834061233254/albums/6121605488159687169?authkey=CPmIk_DfmKPBKA

 denperfekte2
“Uden mad og drikke duer Troldmænd ikke” 

oprejst Dartholdet – stadig oprejst:-)))  

supportLige til en valgplakat: “Support your local El Presidente”
(
Et typisk eksempel på, at ord kan være overflødige)

  

 medimedi2
Broder Finn og Broder Morfar i en stille stund. Der mediteres over dagens mange indtryk.

 SANYO DIGITAL CAMERA      Top Nice –
Men måske en anelse sløret i blikket??                                       

regnskabKasseren fremlægger regnskabet. Tilsyneladende mangler indtægterne fra Logebilen.

 skøjteEl Presidente undersøger om man kan købe en endags skøjte forsikring til Troldmænd.                       

raflehold“Rafleholdet” samlet hos Anton på “Det lille Øresund”.  Bemærk Morfars lækre trøje af ren angora uld. Venligst udlånt af konen.

 personale                       Personalet på “Det Lille Øresund”         Bemærk Kokkinamærket på væggen.                          

massage
Broder Finn udfører en af hans mange formandsopgaver:
El Presidente massage.

 

Bestyrelsesmøde 16-18/2 – 2007.

Traditionen tro lagde broder Jøren endnu engang lokaler til det årlige bestyrelsesmøde. Jøren havde endnu en gang “tryllet” i hans stilrene samtalekøkken. Til forret skulle vi således træne finmotorikken ved at få indmaden ud af nogle store – og iøvrigt velsmagende Vinbjerg snegle. Til hovede ret var der som altid godt med lune retter. Det vil blive for omfangsrigt at nævne alle, men dog skal det siges, at omkring 5 kg. kylling måske er lige i overkanten.

Belært af sidste års oversatsning i forhold til drikkevarer, overraskede Broder Jøren i år med noget så originalt som ølsmagning. Her kom bestyrelsens kompetencer til deres fulde ret. I hvert fald når det gælder om at smage på øllet. Lidt mere vanskeligt var det, da man også skulle gætte, hvad der var hvad af det forskellige øl.

Der var dog ingen tvivl om, hvem der vandt – idet Finn og Boesgaard ikke kunne gætte en eneste. Morfar og Hedemann gættede en, hvorfor de herre fortjent kunne indkaserer præmien, som bestod af mere øl.

Så gik man i gang med selve bestyelsesmødet. Følgende er det officielle referat:

 

 

 

 1. Godkendelse af formalia ift. forretningsordnen.      Godkendt uden brok
 1. Registrering af stemmeberettiget.      2 stk. Boes og Hede
 1. Valg af dirigent og referent.       Hede Reff. Boes dirigent
 1. Formændenes beretning.

Boes og Hede takkede for valget. Vi er en forening i hastig fremmarch, hviklet primært skyldtes hjemmesiden, som må betraktes som Logens “livsnerve”.

Vi (gen)finder løbende gamle Kokkinafolk, og status er pt. :

24 fuldgyldige medlemmer.

17 pasive medlemmer.

25 andre som vi har kontakt med.

Alt i alt 66 gamle Kokkinadrenge……………….

Hjemmesiden har rundet 15000 besøgende siden sep. 2004, hviklet er ret imponerende. Samtidig giver medlemmerne fuld støtte og opbakning til bestyrelsen til det årlige Træf, så vi mener er vi er på rette spor i forhold til at etablerer os, som en magtfaktor inden for danske soldater foreninger.

 1. Broder Jøren fremlægger regnskab til godkendelse.

Logen har pt. en kassebeholdning på 2048,70 + 1250,- i indbetalt kontingent 2006.

Desuden er der et varelager på 35 t shirst.

Regnskabet blev godkendt.

 1. Punkter til diskussion og beslutning.
 • T-shirt.

De nye t shirts kryber i vask (Bare Troldmandsmaver er ikke pænt) Jøren har orinteret velerandøren. Vi får muligvis noget rabat.

 • Div. merchandise.

Jøren tager kontakt til leverandøren for at indhente priser på kasketter påtrykt www.kokkina.dk .

(I skrivende stund undersøger vi om Broder Niels .

 • Aktiviteter Træf 2007.

I år satser vi 100% på at gennemføre “Pindespillet” lørdag kl. 11-12 under kyndig vejledning af Broder 012.

 • Kanotur??

Jøren og finn oplyste, at prisen ville blive på ca. 600 pr. mand, men at turen tidligst vil finde i 2008. Vi tager det op, når vi mødes til Træffet.

Under dette punkt blev der stillet spørgsmål om, dirigenten overhovedt har taleret :-))

 

 1. Indkommende forslag fra medlemmerne.

Finn Falck Og Nick Carter har begge (uafhængig af hinanden??) foreslået, at vi kunne arrangerer en grupperejse til Cypern. Måske til efteråret. Finne tilbyder at være tovholder.

Vi sætter en “Annonce” på hjemmesiden i forhold til interessen for en sådan rejse.

Nick Carter og M Z Nielsen efterlyser en samling mere (foruden Træffet), det et helt år uden druk og løgnehistorier er ret lang tid. Bestyrelsen vil gerne lægge denne opgave ud til nogle andre af brødrene. Vi sammen snakke om det på Træffet.

 1. Eventuelt.

Hvornår skal vi spille dart???

Dirigenten takked derpå for en nogenlunde god ro og orden.

Så skulle der spilles dart, og lige som sidst år foregik det på den lokale pub. Desværre var dartskiven i så ringe stand, at det vanskeliggjorde spillet i en sådan grad, at vi aldrig fik gennemført dysten. Til alt held vil nogle mene, idet de herre Troldmand i den grad “tyrede igennem” til stor fare for omgivelserne.

I stedet gik der “små grå” og andet sprut i den, hvilket bl.a. betød at Boes Og Hede satte sig til at sove ved baren. Det var ikke helt populært, og der blev da også flere gange truet med politiet. Vi kom dog ikke så vidt, da Broder Bo på et tidspunkt besluttede sig for at falde ned fra barstolen med at sådan brag (og med hovedet først) at han vækkede Hedemann. Tiden var da moden til at vade hjemad – i år i samlet flok. Så skulle der knaldes brikker, og enkelte brodre valgte den hårde måde – nemlig direkte på det hårde gulv.

Lørdag morgen var alle forbløffende friske. Enkelte var dog noget stive i kroppen efter nattens sprabasser, men efter et soildt morgenmåltid besluttede vi, at lidt kulturelle indtryk ville være på sin plads, når vi alligevel var ved vores fulde fem.

Jøren – som er lokalkendt – foreslog Planetariet, hvor der efter sigende skulle være en ok biograf. Desværre viste de ikke nogle film, som faldt i bestyrelsens smag, hvorfor vi satte kursen mod Vesterbros små sidegader. Der fandt vi et lille hyggeligt – og totalt tilrøget værtshus, hvor vi både kunne drikke øl og rafle. Det gik der vel omkring 6 timer med. Så var sulten ved at indfinde sig. Vi fandt et Shwamma sted, hvor vi fik alt det vi kunne spise – og mere til. Derpå gik turen til et lille sted, hvor vi havde hørt, at man kunne få en velskænket fadøl, og det kunne man da også. Senere lagde vi vejen forbi en Philipinsk cafe samt et sydamerikansk spillested inden turen igen gik tilbage til eftermiddagens øl- og raflested. Her blev vi budt velkommen af Anton (Stedets ejer), som straks fyrede en omgang på os. Der blev vi indtil de lukkede, hvorpå turen gik retur til Frederiksberg. Hedemann havde tidligere på dagen vundet retten til at betale en taxa, men som altid havde han en overraskelse i ærmet. Nemlig en frisk gåtur gennem det nattemørke København.

Endnu en hård arbejdsdag for bestyrelsen var slut, og inden længe sov alle trygt og godt.

Søndag morgen bredte vemodet sig, som det plejer, og der blev brugt nogen tid på at bekræftige over for hinanden, at fire måneder ikke er særlig lang tid. Pludselig var klokken 13 og vi drog endnu engang hver til sit.

Konklusionen eller moralen må være: “Dart er stærkt overvurderet”.

 ned i løgnhalsen
Snegle lige ned i løgnehalsen.                                  

skum og farve
Morfar og Finn vurderer farve og skum kvaliteten.

 glade vindere
De glade vindere.                                                 

nyt look
Broder Bo’s nye look.

 dart uniform
Boes skifter til “Dart uniform”.         

uldhovede
Jøren “Uld hovede” – Hjemløs look a like…

 lækker trøjeMorfar i sit es. Bemærk den lækre uldende trøje.               

stor fad
Finn: “Må jeg så få en stor fad”.

oprejst
Dartholdet samlet – og oprejst – endnu…

vågnet
Hede netop vågnet af hans lur ved baren. 

ambasaden
Lørdag eftermiddag foran “den Jysk Fynske ambasade”.

 lille sted
Vores lille raflested.                                                

der tænkesTydeligt at se, at der spilles “Tænkeboks”

 duer helten ikkeUden mad og drikke duer troldmænd ikke.            

toner
Morfar og Jøren lytte til de sydamerikanske toner.

 jagtvej 69
Jagtvej 69. Trolsmandslogen påbegynder nedrivningen. 

Bestyrelsesmøde på Frederiksberg 3-5 Feb. 2006

Traditionen tro blev det årlige bestyrelsesmøde afholdt hos Broder Jøren på Fredriksberg. Denne gang havde vi valgt at lægge mødet et par måneder tideligere end de foregående år, i det det ville give os bedre tid til at forberede os til årets træf i Sønderborg.

Vel ankommet fredag aften blev vi bespist af Broder Jøren, som i år havde gjort sig meget umage med maden. Til forret blev der serveret østers og vodka. Til mellemret tre slags sild med vodka og til hovederet lune kyllinger, frikadeller, leverpostej og vodka. Til dessert fik vi vodka.

Så skulle vi ifølge dagsordnen afholde bestyrelsesmøde, men af forskellige årsager (vodka), så udsatte vi det til lørdag, i det vi var mere til dart og pool end til et seriøst logemøde, hvor vigtige beslutninger skulle træffes.

Det viste sig dog hurtigt, at alle brødre var så ukoncentreret, at en egentlig dart konkurence var umulig af afholde. I stedet benyttede man sig af, at der var div. shots til 10 kr./stk.

Så det gik som det gik. Alle blev godt stive. Resultatet blev: Flere brødre fik “dårlig mave og Kighoste”  Kighoste1 To brødre faret vild på Godhåbsvej. En bror brækker næse ved fald på glat fortov. Av min næse2  En jakke ødelagt: En Italiensk disignerlampe i småstumper.

Men ellers en hyggelig aften og nat:-)

Lørdag morgen sov man længe. En del kødannelse ved håndvasken gjorde, at morgenmaden først var indtaget omkring middagstid. Så gik et par brødre ned til skadestuen for at få repereret et stk. næse. 5 timer senere kom de retur for at spise aftensmad. De var stadig ikke kommet til på skadestuen. Derpå tog den sårede broder atter tilbage til skadestuen, hvor han blev behandlet uden den store ventetid.

Så kunne det det hele handler om – nemlig afholdelse af bestyrelsesmødet – endelig gå i gang.

Efter at have været igennem noget kedeligt formalia så som godkendelse af referat fra sidste år, valg af dirigent (Boes), referent (Hede) samt valg til stemmeudvalg (Jøren), kunne vi gå i gang med formændenes beretning.

Disse kunne berette om et kanon år for Troldmandslogen. Vi er nu oppe på 18 fuldgyldige medlemmer, 2 supportere samt 7 passive medlemmer. Træffet 2005 var vel det bedste i Troldmands minde, og der er tilsagn fra en del gamle Kokkinakrigere om, at de vil dukke op til Træffet 2006. Fremtiden tegner lys, oplyste formændene.

Kassereren (Jøren) fremlagde herefter regnskabet. Det er fornuftigt ud, i det der pr. 31/12 2005 stod 6575 kr. på logens bankkonto. Dette skyldtes ikke mindst en anonym julemand, som sponsorerede Logen 5000 kr. til jul. Regnskabet blev godkendt.

Så var det tid til punkter som skulle diskuteres og besluttes.

1.Rejsegodtgørelse til bestyrelsesmedlemmer: Efter en del snak frem og tilbage blev det besluttet, at der i år refunderes 50% af Morfar, Finn og Hedes transportudgifter. Dvs. at Morfar får refunderet 185 kr. Hede 300 kr. og Finn 450 kr. Samtidig får Jøren refunderet 50% af de udgifter, som han havde haft til festmiddagen fredag nemlig 200 kr. En evt. fefussion i 2007 vil afhænge af Logens økonomi og skal under alle omstændigheder godkendes på bestyrelsesmødet i 2007.

2. Retningslinier i forhold til mærkedage så som runde fødselsdage, brylluper mv. Det blev besluttet, at Logen sender en blomst eller ligende til medlemmers bryllup (Så bliver konen glad). Logen sender et par gode flasker vin til 50 årsdage. I løber af nogle år vil vi tage stilling til 60 års dage.

3. Aktiviteter på Træffet 2006. Broder Niels har forslået, at vi kunne tage en dyst i det ædle “Pindespil”.
Det syntes bestyrelsen kunne være et forsøg værd i forhold til at holde visse brødre vågne om lørdagen:-) Derfor besluttes det, at Niels bliver tovholder på en dyst mellem landsdelene. – Jyderne mod de andre – Niels og Hedemann tager en snak om planlægningen.

Logen vil også forsøge at sætte gang i noget dart på træffet – Til trods for de dårlige erfaringer fra bestyrelsesmødet.

Sidst men ikke mindst vil vi igen i år udfordre Dancon Træffets bestyrelse i tovtrækning. Vi skylder dem en revance.

4. Vinen. På Træffet 2005 købte Broder Høilund en meget fin Orthello 1978, som var sponsoreret af Finns Vinhandel i Esbjerg. Bagefter overrakte Høilund venligst vinen i bestyrelsens varetægt. Det er besluttet, at alle brødre skal have mulighed for at smage en vin til 2000 kr. Derfor vil der lørdag på Træffet 2006 uddeles et lille glas af de dyre dråber.

Således forløb bestyrelsesmødet i grove træk. Dirigenten takkede for god ro og orden.

Derefter vandrede vi atter tilbage til gårsdagens værshus i håbet om, at vi så da var i stand til at få afviklet vores årlige dart turnering. Men nej… Hele dart rummet var invaderet af et fødselsdags selskab, som ikke lige havde til sinds at rømme lokalet. Så måtte vi tage til takke med en “landskamp” i pool. Finn og Hede mod Boes, Morfar og Jøren. Resultatet blev, at de seje jyder totalt satte sig på kampen. Ø boerene havde ikke meget indflydelse på spillet, i det Finn og Hede skød de sorte ball i alle 4 gange. Dog skal det nævnes, at det de to af gangene var i et forkert hul. Altså Jylland , øerene : 2 – 2.

Derpå gik vi atter hjem til Jøren, hvor vi hyggede os med lidt mere øl, grin og gamle løgnehistorier.

Søndag var vi alle oppe i god tid til at kunne nå at nyde morgenmaden. Vi blev endnu engang bekræftiget i Logens værdigrundlag – nemlig det faktum at kaffen og smøgen er et afføringsmiddel, altså en Troldmand, som kan trylle noget frem. Efter en gang æden og skiden var det tid til at pakke til hjemrejsen. Endnu en arbejds weekend i Troldmands Logens tjeneste var forbi. Nu ser vi alle frem til, at vi atter skal mødes med de øvrige brødre i Sønderborg d. 7-9 juli.

 østers

 Jøren: “Så er der Østers”.              

ligner loget andet
Finn: “Ja, den er god med dig – Det ligner noget andet”.              

      hvor er pilen
Boes: “Hvor fanden forsvandt pilen hen”? 

 kaster op imedens
Finn: “Hvem henter den næste omgang   medens jeg kaster op”?            

 er der pant
Jørgen: “Det gør jeg, men er der 
pant på de her glas”?

 

          to skiver
Hede: “Jeg syntes jeg kan se to skiver”  Finn: “Så kan jeg roligt skyde”.      

gamle dreng
“Nu skal du bare høre her gamle dreng”.

 baghyler
Morfar giver opvisning i “Lollandsk baghyler”.     

 landskampen
Hele holdet samlet efter “landskampen”.

Som enhver gammel observatør sikkert har registreret, så fremgår det ikke af ovenstående, hvilken af de herre formænd, som kom til skade fredag nat.
Vi kan desværre ikke huske hvem – eller hvordan :-)))))

 

Bestyrelsen arbejder videre (Kbh. og omegn april 2005)

Alle billeder kan ses her:

https://picasaweb.google.com/Kokkinas.album/BestyrelsesmDe2005?authkey=Gv1sRgCJ3GvY3emdOwUQ&feat=directlink

 

D. 1. april 2005 tog Finn, Morfar og Hedemann den lange vej til København, for at holde logens årlige bestyrelsesmøde. Her ventede Jøren og Boesgaard, der som altid ikke var udkørte efter en lang rejse. Det forhindrede dog ikke et langt og meget (efter logens normer) seriøst møde. Vi vil ikke her på siden trætte med et referat at alle de mange diskussionen, men blot ridse op, hvilke beslutninger, der blev truffet:

 • Fra tidernes morgen er der ved fejl indsneget sig et E for meget i logens navn, så der på trøjerne stod TROLDEMANDSLOGEN – Denne fejl rettes fra 1. april således at logens navn for fremtiden er: TROLDMANDSLOGEN…………………..
 • Det besluttes, at medlemskab af logen for fremtiden skal koste 50,- årligt. (Det har indtil nu været gratis) Denne kontigent skulle så gerne kunne dække de udgifter vi her til Gammel Dansk på træffet, porto, betaling af hjemmesiden samt diverse udgifter. Jøren er valgt til kaserer
 • Der blev snakket om et indmeldelses gebyr, men den beslutning tager vi på generalforsamlingen i Sønderborg.
 • Det blev besluttet at følgende oplysninger vedr. logen samt Dancon Træffet tydeligt skulle fremgå på hjemmesiden: Pris på loge t-shirt: PT. 100,-.      Man skal være obs. på, at der er udgifter forbundet ved deltagelse på Dancon Træffet (Mulje samt kontingent på 200,- , hvis man ønsker at være medlem…
 • Det blev besluttet, at en af logens formål – ud over de, som er beskrevet på forsiden – er at garanterer alle gamle Kokkina krigere selskab/broderskab på Dancon Træffet, således at ingen skal komme til træf og føle sig “Palle alene”…
 • Endelig blev det besluttet, at det skulle fremgå af hjemmesiden, at alle til enhver tid trygt kan henvende sig til et hvilket som helst af de fem bestyrelses medlemer med spørgsmål vedr. logen

Lørdag d. 2. april stod vi tidligt op. Fik et solidt morgenmåltid, hvorpå vi tog s-toget til Skovlunde. Her havde Tommy “Rock” lavet en FN udstilling, hvor mange forskellige missioner var repræsenteret. Her i blandt naturligvis Kokkina og Troldmandslogen. Efter et par timer i selskab med Tommy&co. var det tid til at afholde bestyrelsens årlige dart- og billiard turnering. Den blev afholdt på Skov Pubben i Skovlunde centret. I billiard smed Jøren en sikker sejr væk ved en procedurefejl. Det benyttede Morfar sig af. I dart havde Jøren tilsyneladende lært af hans dumheder, så her vandt han en kneben sejr.

Sidst på eftermiddagen tog vi så videre til Ballerup, hvor Tommy “Rock” var vært for mulje og våde varer i “Blokhyttet”. Det blev også til nogle hyggelige timer, inden vi tog tilbage til København, hvor Boesgaard desværre måtte forlade os, da han tidligt næste morgen skulle til konfirmation. Så måtte vi andre afsøge byen for et godt øl sted. Det fandt vi i form af en engelsk pub, hvor vi hyggede os nogle øls tid.

Søndag var der hjemrejse. Men inden da skulle vi lige se/gense videofilmen fra hold 54. Der er tale om en amartør dokumentarfilm lavet af “Muktar” 54 og Hedemann. Det er iøvrigt tanken, at den skal overføres til DVD, hvor man så vil kunne købe den for et beskedent beløb. Men det vender vi tilbage til.

 porsererFinn, Hede, Boes, Morfar og Jøren poserer  stolt foran “Kokkina udstillingen”.      

jj smider
Jøren på vej til at smide en sikker sejr væk.

en stolt morfar
 En stolt vinder – Morfar.                                   

chanceløs
Trods stor koncentration var formændene chance løse….

dæleme
Jøren: “Det har jeg dæleme fortjent”.             

nyder solen
Morfar og Finn nyder solen ved “Blokhytten”

tøj til trolde
Denne foretning lå ved siden af en engelsk  pub – Det tog vi som et tegn.              

fyraftensøl

Så er det tid til en fyraftens øl.   

 

Bestyrelsen arbejder (Fredriksberg april 2004)

  

Pause
Boes lytter opmærksomt til Finn og Jørgen

  Pause2
Hede, Morfar, Boes og Finn holder middagspause

 logebil
Bestyrelsens bil (Skal snart synes)
Venligst sponsoreret af Jørgen – Uden moms.     

massageHedemann får massage af Finn efter en hård  arbejdsdag.
Formænd har visse privilegier.

                 

One thought on “Bestyrelsen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *