Gammelt nyt

 Gamle nyheder (2004-2009).

Følg med her på siden, hvis du vil være helt up to date med, hvad, der rører sig i Troldmandslogen.

 

30/9-2009
Jeg vil gerne benytte lejlighedden til at berolige venner og bekendte af Troldmandslogen (og af mig selv). Jeg er ikke gået ned med en vinter deprision eller alvorlig sygdom. Jeg er bare hamrende “ophængt” – rent jobmæssigt – og det er jo i og for sig også slemt nok.   Det skal dog ikke forhindre mig i at gøre opmærksom på, at Broder Knud-Erik “Viking” igen i år byder til KokkinaFest i Gassum (lidt nord for Randers) d. 7/11. Så skynd dig at kontakte Broder Knud for yderligere info.
PVA. Troldmandslogen Hedemann

 

9/7-2009
Så er Kokkina fortroppen på plads i Sønderborg. Supporter Leif er mødt op en dag før os andre for at sørge for, at alt er klar. Et hårdt job – men som han siger: “Det er en livsstil, og jeg gør det med glæde”.

Han har i øvrigt fået sat en lille reklame på hans bil. (se foto). Vi ses om få timer brødre.

god stil
Det er dæleme god stil. Respekt du gæve supporter.

 PVA. Troldmandslogen Hedemann 

 

6/7-2009
Så er der under en uge til årets største begivenhed i Troldmandslogen, og det kan nok være, at der er noget at se frem til for de 41 tilmeldte. (og så er jeg endda ret sikker på, at der kommer 2-3 ekstra, som ikke har tilmeldt sig) Aldrig før har vi været så mange samlet, og aldrig før har så mange (10) søgt om optagelse.

 Som altid er det til det sidste usikkerhed om vejret, som jo ellers har været helt Cypriotisk på det seneste, men som de erfarende veteraner vi er, så hører det ind under “eventuelt”.

Broder Jøren har fået nye forsyninger af trøjer hjem, så de kommende brødre kan være relementeret påklædt lørdag eftermiddag.

Undertegnede har lagt en strategi for, hvordan jeg skal overleve at køre 10 nye brødre igennem indvigelsen, uden selv at skulle køres til udpumpning.

Så alt i alt skulle vi være godt rustet til en kanon weekend.

Så der er kun et at sige: “Vi ses i Sønderborg om få dage”.

KFFK  Hedemann

 

3/5-2009
Jeg er blevet opmærksom på følgende, som er relevant for brugere af Webbyen:

 Pas på spammail fra Webbyen.dk Modtager du et nyhedsbrev fra Webbyen.dk med en gave, skal du ikke klikke på linksene i mailen.

 

21/4-2009
Så er der kommet et par billeder fra Supporter Claus, hvor han nyder det kinesiske forår – Velklædt som altid.

 kinamandkinamand2

PVA Troldmandslogen   Hedemann

 

18/4-2009
Jeg blev i går ringet op fra det indre Mongoliet (eller var det det yrdre?) Det var vores gæve supporter Claus Johansen, som pt. er udsendt af hans arbejdsgiver Vestas. Det forlyder, at vi inden længe vil se et billede af en Logetrøje på Den Kinesiske Mur. Det ser vi frem til. 

Troldmandslogen ønsker Supporter Claus fortsat god arbejdslyst og på gensyn i Sønderborg.

PVA Troldmandslogen. Hedemann 

 

10/4-2009
Her er seneste nyt vedr. årets Træf.   Der er pt. 37 tilmeldte, hvilket tegner til at blive rekord. Der er stadig rigtig mange, som ikke har taget endlig stilling (ferie, koner og andre forhindringer) I forhold til bestilling af t shirts vil bestyrelsen gerne have et nogenlunde overblik over, hvor mange (nye) medlemmer der deltager. Derfor vil jeg opfordre til, at de tvivlende får taget stilling. Helst inden 1. maj da vi har leveringstid på trøjerne.   Jeg kan oplyse, at der i forbindelse med optagelse i Logen er en udgift på 110 kr. (t shirt) samt 50 kr til års kontingent. Der opkræves også et Træf kontingent fra DanconTræffet. (dækker campingplads, stort øltelt og meget andet)   I forhold til bespisning på Træffet kan man forudbestille mad (tjek www.dancontraef.dk) Der kan også bestilles ved ankomst – dog ikke lam og steak fredag.   Hvis der er nogen, som har brug for nogle at følges med, kørerlejlighed eller andet, så formidler jeg gerne kontakt.   Og endnu engang: Det vil være en stor hjælp, hvis jeg får en tilbagemelding senest 1. maj.   Fortsat god påske – og godt forår. Vi ses i Sønderborg – håber jeg

 PVA Troldmandslogen Hedemann

 

21/2 2009
Broder Nordmand har sendt dette foto til mig, som er fra Livgardens medlemsblad nr.3 09.
Vores gode ven “O C” fra hold 45.

 oc kammu

PVA Troldmandslogen Hedemann

 

12/2 2009
Så er der endnu et historisk videoklip klar: Sønderborg 1992:   http://www.youtube.com/watch?v=y89V6JR0n8I

 PVA Troldmandslogen Hedemann

 

Og så har den gode Broder Knud Erik “Viking” og hans bande hærget Horsens og omegn.

Se videoen her: http://www.youtube.com/watch?v=aYR7fCsbH60

 

Og så er det på tide at komme med forslag til bestyrelsen, hvis man har noget på hjertet, da der snart afholdes bestyrelsesmøde. (Gælder kun for fuldgyldige medlemmer)

Eventuelle forslag til dagsordnen skal værer mig i hænde senest fredag d. 27/2.
Sidst men ikke mindst vil jeg opfordre alle til at få meldt sig til årets Træf i god tid.

 PVA. Troldmandslogen Hedemann

 

29/1-2009
Forleden modtog jeg denne plakat på mit arbejde. Stor var min glæde, da jeg så den nydelige herre, som sidder nr. 2 fra højre. Broder Knud-Erik “Viking” Madsen.
vikingetid

Hans kampgruppe giver opvisning i Horsens lørdag formiddag i uge 7.

PVA. Troldmandslogen Hedemann

 

29/1-2009
Broder Michael Zimmermann Nielsen er snart færdig med hans mision i Afghanistan. I den forbindelse blev der afholdt den traditionelle medaljeparade.

Se de flotte billeder her:

  mz1
Broder MZ får overrakt medalje af Forsvarsminister Søren Gade.                  

mz2
Ja, det er et par dage siden du var “enkeltsild” min ven.

mz4 mz3
Nogle flotte fyre: En Troldmand, en minister og en Kronprins.

 PVA. Troldmandslogen Hedemann

 

19/1-2009
Det forlyder, at dele af bestyrelsen har været samlet i Allerød hos Broder Boesgaard nytårsaften. Det skulle dreje sig om Brødrene Boes Jøren og Morfar. Sidst nævnte skulle efter ubekræftigete rygter ved denne lejlighed være blevet udnævnt til Loge Pave.

paven
Pva. Troldmandslogen Hedemann 

 19/12-2008
I morgen kl. 15.00. afgår ungkarlen Broder Henrik Madsen ved en stille død, idet han bliver gift i den lokale kirke et sted i Hillerød.

Troldmandslogen kondolerer og sender en krans.
Nej så pyt – Tillykke Broder Kok. Vi regner med, at du stadig får leave pass til Sønderborg. Der kan du så få lov til at ringe en omgang ind til Logebrødrene.

 Pva. Troldmandslogen Hedemann

 

14/12-2008
Troldmandslogen ønsker alle en glædelig jul.

 

 jule hilsen

 PVA.  Troldmandslogen Hedemann 

 

 

30/11-2008
Mandag d.24/11 viste kriminal magasinet station 2, forskellige håndvåben, som anvendes af div. kriminelle bander i Danmark. Som ekspert prøveskød SSG Jesper Dueholm – NK Kokkina hold 48 – disse våben. Når man tænker nærmere over det, så er det vel naturligt, at bede en gammel Kokkina mand om denne ekspert bistand.

duen

 PVA Troldmandslogen Hedemann

 

2/11-2008
Kokkina på Facebook har fået en forrygende start. Vi har fået kontakt med 17 gamle Kokkina folk – primært fra hold 30 til 49.
Så uanset hvad man måtte mene om Facebook, så er det et fantastisk godt supplement til vores hjemmeside.

Fredag d. 31/10 fyldte nedenstående veteran og æres supporter 50 år. I den anledning havde Troldmandslogen send Broder 013 Høilund til åbent hus i Ballerup, for at overrække en lille gave samt lykønske denne fantastiske representant for alle Blå Baretter.

ungerock
Tillykke Tommy.

 PVA Troldmandslogen Hedemann

 

 

 

19/10-2008
Så er Kokkina på Facebook. For at deltage skal man oprette en profil på www.facebook.com og søge på Kokkina.
Det er simpelt, men stærkt vanedannende.

 Det er med beklagelse, at jeg kan konstaterer, at der kun er 10 tilmeldte til Kokkinafesten hos Broder Knud på fredag. Det har ellers været et stort ønske fra mange medlemmer, at man kunne mødes mere end den ene gang om året. Men når det så er sagt, så må vi håbe, at det bare er begynder vanskeligheder, og at der med tiden kunne blive tradition for den slags fester.

 PVA. Troldmandslogen Hedemann

 

28/9-2008
Broder Finn Falck har i denne weekend været på kongres, hvor han naturligvis var reglementeret påklædt- dvs. iført en logetrøje.
Dette bemærkede Forsvarsminister Søren Gade, som fik en snak med Broder Falck om Logens virke.
Søren Gade roste initiativet, og han udtalte: “Det kunne andre godt lære noget af”.

PVA Troldandslogen Hedemann

 

6/9-2008
Broder Steen Christiansen har sendt dette billede fra en ferietur i det store udland. På billedet ses Troldmandslogens trofaste støtter Jan Holm og J.O.
De har i forbindelse med denne dannelsesrejse udtalt:

“Vi må leve med skammen om, at vi ikke blev fundet egnet til at blive op-mænd på D-03”.
“At nøjes med at have været Reccer i Charlie er ingen skam, men det er alligevel ikke noget vi ligefrem går og skilter med”.

 jo ved d03

PVA Troldmandslogen Hedemann

 

 

25/8-2008
Modtaget i dag kl. 18.43. af Broder Michael Zimmermann Nielsen:

 Hej i Danmark.

En dansk soldat er død i dag. jeg vil bare lige gøre opmærksom på at det ikke er mig. Men vi er alle meget kede af det. Så nu håber vi bare ikke at det sker igen.

Hilsen Michael

Overkonstabel-1

PVA. Troldmandslogen Hedemann

 

 

24/8-2008
Så er årets kanotur afviklet – Uden tab af liv.
Billeder ligger nu tilgængelige på “Kanotur 2008”. Jeg vil i øvrigt gøre opmærksom på, at alle vores bileder nu ligger på “fotoalbum”.
PVA. Troldmandslogen Hedemann

 

 

23/8-2008
Seneste nyt fra kanofolket:

Forcerede i går Tange Sø, hvilket ifølge pålidelide kilder skulle havde været herre hårdt. Vel fremme ved Bjerringbro var humøret dog steget en del efter at have indtaget de medbragte feltrationer (sponsoreret af Finn Falck) samt noget Angalias Brandy. Broder Nordmand ankom også, hvilket skulle betyde, at Broder Kjærsgaard og Supporter Leif ikke længere behøver at have en ekstra kano på slæb.

Vi venter spændt på nyt….

sengevæder
Morgen appel 23/8. Om der er tale om en sengevæder, melder historien ikke noget om.

 PVA. Troldmandslogen Hedemann

  

21/8-2008
I skrivende stund er en lille flok Logebrødre (Finn Kjærsgaard, Jan Hede og”Nick Carter”) samt en Supporter (Leif) samlet ved Truust Camping Plads, hvor de har slået lejr for natten.

I morgen stævner de så ud på Gudnåen på deres farefulde færd. Må guderne være med dem.

Vi glæder os meget til at modtage et rejsebrev fra dem.

 

I går modtog jeg en opringning fra en af mine agenter, som kunne berette, at han i lørdags kl. 14.48. i Bon-Bon Land havde observeret følgende:

En ca. 45 årig mand – lille af vækst, men fedladen. Mørkhåret med daggammelt skæg og briller. Manden som var iført en T-shirt med Troldmandslogens logo trak på en legevogn tungt læsset med div. køletasker, termokander mv. Han var desuden iført en cap påtrykt: “El Presidente”.

jeg vil sætte pris på, hvis den pågældende vil henvende sig til mig, da jeg gerne vil sikre mig, at der ikke er tale om en svindler.

        spion2 spion1

 PVA Troldmandslogen Hedemann

 

 

8/7 2008
Sidste nyt fra Danmarks Skytte Forening: Supporter Leif har nedlagt en buk i det Vestjyske. Troldmandslogen ønsker den gæve Supporter tillykke med trofæet.

leif buk
PVA Troldmandslogen
Hedemann

 

3/7-2008
Så blev Broder Mahmut bisat. Ud over Broder Boesgaard deltog Næstformand i Dancon Træffets bestyrelse Carl Henrik Andersen og frue samt to andre Dancon Træf veteraner. Der over deltog datteren fra det hus, hvor Mahmutten boede. Efter bisættelsen blev kisten kørt til kirkegården, hvor Mahmut blev begravet i de ukendtes gav.

PVA Troldmandslogen Hedemann

 

2/7-2008
Broder Mahmut skal begraves/bisættes fra Engholm kirke i Allerød i morgen torsdag klokken 13.00. Broder Boesgaard deltager.

PVA Troldmandslogen Hedemann

 

28/6-2008
Det er med stor beklagelse (og noget forsinket pga. en udlandsrejse), at jeg her under “sidste nyt” må meddele, at Broder Mahmut er afgået ved døden d. 16 juni 2008.

Han var vel nærmest at betragte som en levende legende – og om nogen “Mr. Cypern” med sine 19 hold.

Også i Dancon Træf sammenhæng var han en af veteranerne. Selv ikke en svækket førlighed de senere år kunne holde ham væk fra det årlige Dancon Træf.

Det var derfor også med en hvis ærbødighed, at Troldmandslogen i 2007 modtog hans ansøgning om optagelse i Logen.

At Broder Mahmut ikke skulle komme til at opleve at deltage i et Dancon Træf som en del af dette broderskab, kan vi kun begræde.

Æret være hans minde.
rip mut

PVA Troldmandslogen Hedemann 

 

27/4-2008
Så er der godt nyt til alle gamle Kokkina krigere. Den 24 oktober 2008 (FN dagen) inviterer Knud-Erik (Viking) Madsen til stor Kokkina fest i Gassum lidt nord for Randers- Så sæt med det samme et stort X i kalenderen. Nærmere informationer om festen tilgår mig inden længe, hvorpå de bliver lagt ud her på hjemmesiden.
Jeg vil i øvrigt også minde om, at der stadig er ledige pladser på kanoturen i august. (se under “Kanotur 2008”).

 

Så er der som man kan se godt gang i tilmeldingerne til årets Træf. Jeg har nu sendt 2 mail ud til dem, som endnu ikke har givet mig en tilbagemeling (det er ret mange 🙁  )
Så er du en af “de glemsomme”, så få hånden ud og kom med et livstegn.
Fortsat godt forår.

PVA Troldmandslogen Hedemann

 

2/4-2008
APRILSNAR!!!!!!!!

 

1/4-2008
Af personlige årsager ønsker jeg ikke længere at være en del af Troldmandslogen. Det har været nogle fantastiske år. Tak til jer alle – ingen nævnt – ingen glemt.

Jeg vil i nær fremtid overdrage hjemmesiden til en anden.

De bedste hilsner og god vind frem over.

Hedemann 

 

17/3-2008
Så er tiden så fremskreden, at der er åbent for tilmelding til årets Træf i Sønderborg. Dette kan gøres ved at maile til: hedemann@mail-online.dk
Tilmeldingslisten vil løbende blive opdateret på siden “Sønderborg 2008”.

PVA Troldmandslogen

Hedemann

 

19/2-2008
Jeg vil gerne henlede opmærksomheden på “De Blå Baretters” jubbilæumsstævne.  http://www.blaabaretter.dk/sider/pageeditor.asp?side=254 Der vil vidst dukke en Troldmand eller tre op. Så bak op om stævnet, hvis du har mulighed for det.
PVA Troldmandslogen Hedemann

 

2/2-2008
Så er vi så småt ved at vågne op af vores vinterhi. Selv DanconTræffets bestyrelse har udsendt deres julehilsen (lettere forsinket). Inden for kort tid mødes Logens bestyrelse til møde, hvor vigtige beslutninger træffes. Bl.a. planlægges årets Træf, og der tages også stilling til de indsendte forslag fra de medlemmer, som rettidigt har indsendt sådanne. Af nyheder kan nævnes, at Broder Per Gylling d. 30/1 drog til Afghanistan for at gøre tjeneste som sanitets befalingsmand. Da hans orlov ligger i juni, har han desværre meldt afbud til årets Træf. Troldmandslogen Ønsker ham hermed en god og forhåbentlig fredelig mission.

PVA Troldmandslogen Hedemann

 

18/12-2007
Så står julen for døren, og i den anledning har jeg, som Troldmandslogens overvismand og El Presidente udsende en lille julehilsen til folket pr. mail. Det viser sig dog, at en del af jer ikke sørger for at tømme jeres mail box, så jeg får skidtet retur.

Ellers er der kun at sige: Tusinde tak for at knald hamrende godt år. God jul og alt det der. Mojn

PVA Troldmandslogen Hedemann

6/12-2007
Så er der sidste nyt efter længere tids stilstand på hjemmesiden. Min hjemmesidemail har (og er stadig) nede, og på trods af fire henvendelser til Webbyen er det ikke lykkes mig at true den til at finde fejlen. Derfor har jeg taget koncekvensen og oprettet en ny logemail på hedemann@mail-online.dk 

Så glem forløbig alt om @webbyen.dk
Men nu til noget helt andet. Vores gode ven Hans Møller Heiner  har lagt nogle gamle videofilm fra hold 2, 25, 27 og 29 ud på nettet. Det er guf. Tjek dem lige her:

http://www.hmheiner.dk/danconvid.htm 

 

Nedenstående billede er taget inde i D-03’s hut aug.07 Som det ses, så er alt (næsten) ved det gamle. Selv Boesgaard er der endnu :-))

 fam bo på 03

PVA Troldmandslogen Hedemann

 

12/11-2007
En af mine mange formands opgaver er, at aflægge uanmeldt besøg på medlemmernes arbejdspladser. I denne weekend gik det ud over Broder Jøren, som er ansat som pædagog på et bosted for psykisk syge i Bagsværd. Det viste sig, at han ved min ankomst havde været alene mand på vagt i ca. 12 timer på en afdeling med 12 beboere. I det tidsrum havde han desuden været tilkaldt en naboafdeling, hvor han måtte pasifiserer en knivbevæbnet person.

Men som den gode Jøren forklarede, så havde det været en meget normal vagt.
Efter en lille fagsnak omkring at indrage arbejdstilsyn mv., så fik vi da tid til en lille kop kaffe og en snak om de kommende aktiviteter i Logen.
Da jeg kørte hjemad tænkte jeg, at jeg må huske at anbefale de politikkere, som lige nu turnerer rundt om at besøge Broder Jøren på en af hans vagter. Og husk så i øvrigt at der stadig er ledige pladser på kanoturen.

PVA. Troldmandslogen Hedemann

 

31/10-2007
Broder Høilund er for nylig blevet interviewet til en avis i forhold til hans lille diskrete slankekur. I den forbindelse blev der taget nogle billeder, hvor den gode broder, naturligvis ikke forspildte chancen for at gøre lidt reklame for Troldmandslogen.

 kentbuks2 kentbuks
Hvem sagde stofmisbrug???

 

26/10-2007
Broder Knud-Erik Madsen har i dag fået en datter. Hun er nummer 5 i rækken af hans ambitiøse gen-sprednings projekt. Troldmandslogen ønsker tillykke med det flotte resultat.

  far ke

 

 

22/10-2007
Vi har nu fået kontakt til vores Irske brødre, som vil være os behjælplige med at efterlyse gamle Irske Kokkina folk. I den forbindelse er den kompetente kasserer Jøren blevet sat på opgaven at lave engelske oversættelser til en del af vores sider, så folk fra det store udland også kan fatte, hvad vores hjemmeside handler om.

Og som man kan se, så er Brødrene Jan og Finn ved at planlægge en kanotur på Gudenåen til August. Så det er bare med at få meldt sig dette gratis arrangement, da der så vidt vides er et begrænset antal kanoer til rådighed.

 

Og kulturen kort.

Undertegnede mødte i lørdags Broder Bjarne “Butcher” Klausen I Legoland. Han var ude og lufte familien, og havde følgende budskab til logebrødrene:
“Næste år lover jeg at blive til hele Dancon Træffet”. “Hvis nogle vil have kørerlejlighed fra Vejle, så har jeg et par pladser”.

PVA. Troldmandslogen Hedemann

 

15/10-2007
Så gik den ikke længere for Broder Kim og sønnen Mike i “Peking Ekxpres”. Men fantastisk at følge dem i et race, hvor taktik og unfairnes efterhånden fik godt tag i de fleste – dog ikke i den gode broder – tilsyneladende. Han praktiserede stadig den gamle Kokkina stratigi: “Rolig nu – bare se hvor roligt jeg tager det”. Og det er den rette Troldmands ånd. Som skrevet står:

 “Stille flyder John” – “Det hedder han i dag” – “På evig vandring mod hvad som helst”.

Særlig glædeligt var det, at Kim på sidste dagen igen havde Logetrøjen på. Måske han fornemmede, hvor det bar hen??

I hvert fald vil jeg på Troldmandslogens vejene takke for den fantastiske reklame, som Broder Kim har givet os. Den kan ikke gøres op i hverken mjød eller brandy. Men måske der alligevel ryger lidt rundt til næste Træf. Det kommer i hvert fald på dagsordnen, når bestyrelsen engang i det nye år afholder det årlige bestyrelsesmøde.

 

Og sporten kort.

Broder Høilund som på hans gamle dage er blevet en smule fut gal, klarede det årlige Eremitageløb på  1:34:58. Godt gået Broder.

PVA Troldmandslogen Hedemann

 

25/9-2007
Nedenstående historiske foto er tilgået Logen. Det forestiller en ung udgave af Supporter Leif i Jægerspris nov. 1975. 

 unge leif

PVA Troldmandslogen Hedemann

 

 

17/9-2007
Jeg har ladet mig fortælle, at kammeratskabsstøtten har dorneret nogle små mærker, som man kan bære for at markerer, at man er gammel vateran. Ideen skulle så være, at de mange tusinde veteraner rundt omkring i landet skulle kunne kende henanden på dette mærke, og derved måske kunne komme i snak om dette og hint. Jeg har undersøgt sagen og fundet en link, hvor det beskrives, hvordan man kan få fat i mærket, som er gratis. Kik på det, og se om det måske var noget for dig. http://www.blaabarettersalg.dk/product.asp?product=236

PVA Troldmandslogen  Hedemann 

 

17/9-2007

Som lovet så har vi haft folk i marken og undersøgt, om der var noget om rygtet vedr. Broder Høilunds udvidelse af firmaet. Det var der, og derfor drog bestyrelsen repræsenteret af Broder Jøren da også straks afsted for at overrække en lille flaske i dagens anledning.

 gave til kent

PVA Troldmandslogen Hedemann

 

 

14/9-2007
Det forlyder fra pålidelig kilde, at K H Vagt  V/ Broder Kent Høillund er flyttet i nye lokaler i Hvidovre. Der skulle efter sigende være resepstion i dag. Vi sender en repporter i marken. Der følger en repotage samt billeder fra begivenheden i næste uge. God weekend

PVA Troldmandslogen Hedemann 

 

 

7/7-2007
I aftes blev Troldmandslogen endnu engang eksponeret på landsdækkende tv. Denne gang på fornemmeste vis repræssenteret af Broder Kim Adolf i programmet Peking Express, Hvor Kim og hans søn Mike kæmper med otte andre par om 500.000. kr. Jeg syntes personligt, at Kim og søn fra første færd anlagde en helt særlig stil. Bl.a. tog de sig tid til at suge med de lokale, til trods for at, hvert minut var kosbart. Sidst men bestemt ikke mindst var det værd at bemærke, at Kim i store dele af afsnittet bar Logetrøjen. Jeg skal ikke gøre mig klog på, hvad kanal 5 tager for reklame plads i minuttet, men sikkert er det, at det ikke ligger inden for logens beskedende bugdet.

Se eller gense 1. afsnit på kanal 5 søndag d. 9/9 kl. 20-21. Andet afsnit vises torsdag d. 13/9 kl. 21.-22.

adolf og søn

Pressemeddelelse:

Torsdag den 6. september  har Kanal 5 premiere på Peking Express.Peking Express er et eventyrligt kapløb, hvor ni par fra Danmark, Sverige og Norge i løbet af halvanden måned skal tilbagelægge mere end 10.000 km på ruten fra Moskva til Beijing.Det bliver et vildt race langs den legendariske transsibiriske jernbane, hvor deltagerne skal klare sig uden andet at støtte sig til end hinanden, lokalbefolkningen, og hvad der svarer til 1 euro pr. deltager pr. døgn. Første par i Beijing har, udover æren naturligvis, mulighed for at vinde mere end 500.000,- kr, hvor stor præmien bliver, afhænger dog i høj grad af deltagernes præstationer undervejs.Det bliver en rejse til en ukendt – og til tider farlig – verden og et tankevækkende møde med fremmede kulturer og normer. Og det bliver også en indre rejse for de deltagende par, når de udsættes for ekstreme prøvelser langt fra Danmarks trygge rammer.Programvært er Thomas Mygind.

 

Mike er søn af Kim. Han er 21 år og single. Han bor i Glostrup og er lige blevet færdig som elektriker. Far Kim er 44 år og bor i Slagelse. Han har gennem de sidste syv år som pædagogmedhjælper blandt andet arbejdet med autister. Mike er ikke vokset op sammen med sin far, fordi Kim gik fra hans mor, da Mike var lille. De to vil gerne rejse sammen for at lære hinanden bedre at kende og for at opbygge et tættere forhold.

 

 5/9-2007
Pga. for sen indberetning af personligeoplysninger er der sket det, som der ikke må ske. En broder har unddraget sig logens hyllest ved hans 50 års fødselsdag d. 30/7. Det er ikke vel set broder Ejner. Derfor er Interflora på vej til din bopæl i hjertet af Vensyssel med en straf i form af noget vin samt lidt botanik. Så kan du lære det!!!.

Bortset fra det, så skal der da naturligvis lyde et stort tillykke herfra med opnåelsen af den høje alder. Dig og nedenstående supporter kan jo overveje at oprette en klub i klubben sammen med Jan Hede, Supporter Leif, Mc. Mutten, Gylling og Buchter.

 ejner på bænken

                                                 Ja grin du bare. Der er jo nok en grund til, at vi gerne vil have folks fødselsdata.

 

 

3/9-2007
Bedst som man skulle tro, at “sidste nyt” var gået i hi, så sker der noget. Vores nyeste supporter John “Bufas” bliver 50 år i dag. Troldmandslogen har i den anledning givet den lokale landpost i Svendborg en lille ting med til den gæve supporter. Herfra skal da også lyde et stort tillykke til john. Vi glæder os til at se endnu en Troldmand på vej mod de 60 i Sønderborg næste sommer.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En mand i hans bedste alder.

 

4/7-2007

Her på falderebet har Troldmandslogen modtaget dette poetiske indlæg fra Per Gylling NK hold 45. Poeten selv vil iøvrigt være at finde på Træffet.

Drengene fra Kokkina.

De landed?en morgen som fugle fra nord,

humøret var højt og mange var ord,

om egne bedrifter og tro på succes,

de ville det bedste – var sikker på det.

  

På bjergtop, i lejr deres opgave stod klar:

stå sammen – løft sammen hinanden I har,

i medgang og modgang – ingen må svigte,

sig selv – hinanden, og målet i sigte.

  

I mål de kom, og alle kom hjem,

men mindet og tanken for nogle var slem,

da idé om en loge en dag blev rejst,

fandt mange sammen med nyfunden gejst.

  

For dem var Kokkina ej blot en tid,

med sol og bajere og kappestrid,

de søgte – og fandt, hvad mange misunder,

et sammenhold og venskab som bybere bunder.

  

NK/Kokkina

 

 

25/6-2007
Hvis der er nogen, der ligesom undertegnede, har booket rejse hos BlueTravel, så er det nok en idé at læse dette link:-(( http://www.rejsegarantifonden.dk/presse/Pressemeddelelse.doc

Og så forlyder det fra opålidelig kilde, at Broder Knud-Erik Madsen endnu engang vil begunstige fremtidens samfund med en stabil skatteyder. Anders Fjog takker og Troldmandslogen ønsker et stort tillykke. Den lille nye skulle efter planen påmønstre d. 17/10 2007

PVA Troldmandslogen Hedemann

 

21/6-2007
Så er det skú ved at være lige før drenge. Dem som ligger inde med Kokkina dækkeservietter sponsoreret af Supporter Leif, bedes lige huske dem, så vi kan få dækket et festeligt Kokkinabord lørdag aften. 

Ellers er det vel bare at vente. Brug eventuelt ventetiden på at indtage salttabeletter, så salt ballancen er i top. Det skulle efter sigende give en Epo – ligende drikkestyrke.

Vi ses dernede – Mojn.

 

PVA Troldmandslogen Hedemann

 

12/6-2007

Tjek lige dette link:  http://www.geogreeting.com/view.html?ze2OyLrm+IUD

 

7/6-2007

Grundlovsdag var der opvisning i det ædle spil “Pind” i Århus. Broder Niels stillede op for X-mas klubben, og han gav i den grad de andre en lektion i, hvordan spillet kan spilles, når en professionel arbejder. Næste gang der bliver mulighed for at stifte bekendskab med dette spil (velegnet at drikke øl til) bliver lørdag formiddag til Træffet.

 xmas holdet
Broder Niels gør klar til at sende pinden af sted.

 

 pindspiller
Broder Niels i hans spilledragt. Bemærk kasketten.

 

 

1/6-2007
I pinsen var familien Boesgaard og Hedemann samlet i et sommerhus på fyn for at hygge og lægge strategien til sommerens Træf. Som altid fik konerne rystet en del på hovederne af de højtflyvende planer, medens ungerne råhyggede sig. Der blev også tid til en tur ned til Egeskov slot (i øs regnvejr), hvor der blev kikket lidt efter et logefly.

 

Formænd i fuld logeuniform.

 

Var det en idé med et logefly til formændende?

                                 

 

PVA. Troldmandslogen

Hedemann

 

 

 22/5-2007

Troldmandslogen har den store ære at kunne bekendtgøre, at broder supporter Leif er udtaget til det Danske mesterskab i flugtskydning. Vi er i bestyrelsen ikke i tvivl om, at han vil leve op til vores tårnhøje forventninger.

 

PVA. Troldmandslogen Hedemann

 

7/5-2007 Så er bøgen for alvor sprunget ud, og shorts og sandaler er fundet frem. I weekenden havde jeg den glæde at opleve, at to vaskeægte vikinger stævnede ind i Vejle fjord, hvorpå de tog den lange seje vej op af “Bredballe bjerg” , og lige ind i min have. Det viste sig, at det var Broder Knud-Erik Madsen samt hans makker Kim. De havde været til vikinge marked i Ribe, og ville i den anledning lige aflægge formanden et høfligheds visit. De fik fyldt koldt mjød i deres horn, hvorpå de efter en rum tid satte kursen mod Mariager fjord.

Søndag tog jeg selv på en lille udflugt til Uldum (lille flække nord for Vejle). Her er Broder Bjarne T Klausen bosidende, og han rundede denne dag de 50 år, så Logen kviterede naturligvis med en lille erkendtlighed, idet vi har stor respekt for folk, som når så høj en alder.

ke slapper
Knud: “En viking holder aldrig fri”.                     

butcher 50
“Butcher” Still going strong.

OBS. til gamle medlemmer: Deadline for bestilling af T shirts og caps 15 maj.

 PVA Troldmandslogen Hedemann

 

 

 9/3-2007
Tjek denne her:

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article278858.ece

27/2-2007
Så er der forår i luften brødre og andet godtfolk. Bestyrelsen har afholdt det årlige møde 16-18 feb. – og i løbet af nogle dage vil der blive oprettet et fyldigt referat her på hjemmesiden under “Bestyrelsen”.

Selvom der et forholdsvis lang tid til næste Træf, så vil vi alligevel begynde at registrere tilmeldinger på siden “Sønderborg 2007”.

Til sidst vil vi her vidre formidle nogle sprit nye billeder fra den gældende ø (Venligst sponsoreret af Broder Finn Falck)

 

sofia og costa
                                           Sofia og Costa                                                  

03idag
D-03

  gælgendeudsigt
Udsigt over Kokkina                             

 

sørgeligt
De sørgelige rester af D-01

 kaj på vej
Kebab Kaj – still going strong

 

20/12 2006
Endnu engang er jeg blevet pålagt af den øvrige bestyrelse i vores hæderskronede loge at ønske alle medlemmer samt deres familier en rigtig glædelig jul.  Det er hermed gjort. 

2006 har været et stort år for Troldmands Logen. Vi har aldrig været så mange gamle Kokkina krigere samlet på en gang, som det var tilfældet i Sønderborg. Vi er uden sammenligning den lejr, som “fylder mest i landskabet” på Træffet – Og sådan skal og må det også være.

Meget tyder på, at vi i 2007 slår alle rekorder, så fremtiden tegner lys.

(Læs Dancon Træffets julehilsen her: http://www.dancontraef.dk/Indbydelse/julehilsen/D-TJulehilsen-06.pdf

Bestyrelsen mødes engang i februar for at planlægge sommerens Træf. Referat samt foto dokkumentation bliver lagt her på hjemmesiden, så glæd jer til det.

Jeg vil runde af med endnu engang at ønske alle en rigtig god jul og et knald hamrende nytår.

197 dage brødre.

julepinky
Et billede fra julemændenes pinkieaften.

 PVA. Troldmandslogen Hedemann

 

29/11-2006
Oprindeligt havde bestyrelsen tænkt at forbigå følgende i stilhed, men da det vel er relevant for de brødre, som har været i Kokkina på hold 47, 49 og 50 vil vi henvise til følgende link.

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=224235

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=264265

http://www.adressa.no/nyheter/innenriks/article397067.ece

http://www.jbl.no/index.html?infoPage=oppslag.html&id=7688

http://web3.aftenbladet.no/lokalt/article174105.ece

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/rogaland/1.242634

 

22/11-2006
Så er der godt nyt til alle os, som i mange år har købt “engangstrøjer” til Træffet. (Kunne kun tåle at blive håndvasket)

Bestyrelsen har haft kontakt til den Polske mafia, som gav os et tilbud, som vi ikke kunne sige nej til. Med andre ord. Logen har indkøbt nye trøjer i en ordentlig kvalitet – og med Logens web adr. på ryggen.

Så til alle jer som kunne tænke sig en t shirt med et synligt tryk – glæd jer til næste Træf.

  trøje1ryg trøje1
Sådan ser de ud – De fås også uden krøller.  
  

 

22/10-2006
19-20 okt. mødtes to af formændene (Boes og Hede) helt tilfældigt i et luksus sommerhus et sted i Jylland sammen med koner og børn. Da det var helt tilfældigt at de mødes, var der hverken dagsorden eller andet kedelig formalia. Altså ren hygge og afslapning. Det kunne dog ikke helt undgåes at komme ind på etik og medlemspleje, idet dette ligger de to herre meget på sinde.

Bl.a. blev det drøftet, hvordan man i fremtiden kan sikre, at der ikke opstår falske og løgnagtige rygter om at Boes og Hede lægger skumle planer uden om den øvrige bestyrelse, hvilket på ingen måde har hold i virkeligheden.  

Der blev dog tid til en af de herres helt store pasioner – Nemlig FUT.

Nedenstående fotos er vedlagt som dokumentation.

 

  udstræknummerplade
Udstrækning efter ca. 10 km morgenløb.      Boes strækker foran hans logebil.   
(Bemærk nummerplade rammen)

 

 

  udstræk2 vandhund1
Hede foran hans logebil                              Og bagefter de obligatoriske 40 baner.

 

 vandhund2
En lille bobletur inden konerne var klar med morgenmaden.

 Så alt i alt et par hyggelige dage.  (Alle bilag sendes til kasseren  :-)))

 

 21/8 2006

Via Tommy Rock og nogle svenske FN veteraner er jeg kommet i besidelse af dette historiske billede af D-04. Ren nostalgi.
d04 old

5/8 2006

Efter et kanon Træf kan tiden godt føles lidt lang. Så er det jo godt, at det fra tid til anden tilgår Logen nye indput fra medlemmerne. Det seneste af den slags kommer fra Palle Ronald Jensen i det Nordjyske. Han har sendt dette fine billede, som viser det gamle land.

Tak for det Palledreng.

 luftgoogle

 

15/6 2006
Broder Jøren blev i går d. 14 juni 2006 færdig uddannet som pædagog. Vi siger herfra tillykke med det fine resultat. Vi håber samtidig, at endnu en pædagog i bestyrelsen vil bidrage til en højere faglighed og en større seriøsitet på bestyrelsesmøderne. Se den aktuelle tilmeldings liste til Træffet længere ned af denne side. PVA. Troldmandslogen Hedemann     21/5 2006 Da der er en del, som ikke har haft tid???? til at give mig en tilbagemelding i forhold til årets Træf i Sønderborg, så har Troldmandsloge besluttet at give disse glemsomme og samvittigheds plagede individer en sidste chance. Vi ændre tilmeldings fristen til 15 juni.

Bortset fra dette lille sure opstød, så er det meget positivt, at der pt. er 6 nye optagelses tilmeldinger samt en ny supporter. 

Hvis denne tendens fortsætter, så runder vi medlem nr. 100 omkring Træffet i 2015 🙂

Hold i øvrigt øje med tilmeldingslisten længere nede på denne side.

Vi ses snart brødre.

PVA Troldmandslogen Hedemann

 

13/4 2006
Så står foråret for døren, og vi er så småt begyndt at få tilbagemeldelser på, hvem der kommer til Træffet i Sønderborg 7-9 juli. Jeg vil her løbende tilføje disse navne. Indtil videre ser det sådan ud:

Alle 5 bestyrelsesmedlemmer (Naturligvis – Det står i kontrakten) Niels Mortensen (Nick Carter) Kim Adolf. (Skal indviges) Dan Blaabjerg (Fredag til lørdag)  (Skal indviges) Henrik Madsen “Kokken”. Finn Falck (Med mindre han er udstationeret) Steen “Fynbo” (for 22 ‘ende gang) Supporter Claus. Supporter Leif. Kent Høilund. (Høilund tager John Olesen – Bager Bravo hold 46 med. Søger om optagelse som supporter) (Høilund tager også kantinemand Bravo hold 46 med.  Søger om optagelse som supporter) Anders Grubbe. Palle Johansen (Skal indviges) Henrik Baade Andersen. Jan Hede. Ib Rasmussen. Martin Nordmand. Arne Skov. Steen Christiansen. Michael Z Nielsen (“MZ”) (Skal indviges) “Tommy Rock” – Æressupporter. Knud-Erik Madsen. (Skal indviges) Bjarne T Klausen. Steen Dresjer (Skal indviges) Ole Jensen (D 35 hold 48) søger optagelse som supporter. Jan Erik H Larsen (Hold 36-37) Skal indviges – Måske??

Alle  som ikke er medlem af logen har modtaget en mail, som opfordre til at give en tilbagemelding hurtigst muligt. Logemedlemmerne har også modtaget en ligende mail. Så jo før man melder tilbage, jo før får vi et overblik over, hvor mange t shirt mv. vi skal bestille. Der er deadline 1 april.

PVA. Troldmandslogen Hedemann

 

2/1 2006.
Så er et nyt år startet, og jeg håber, at man er ovre de værste tømmermænd. Det har været tydeligt, at logens netværk er blevet betydelig større siden sidste jul / nytår, idet jeg har modtaget en lind strøm af julekort, mails og sms’er. Tak for det. Jeg kviterer med et link til en rigtig god griner:-) www.dr.dk/dolph

PVA Troldmandslogen Hedemann.

20/12 2005
Alle de dovne brødre, som har bedt om at få oprettet en hjemmeside – og som ikke er kommet i gang – er blevet straffet. (Se deres mangelfulde hjemmesider)…. Ellers fortsat god jul.

PVA Troldmandslogen Hedemann

12/12 2005.
Nu nærmer julen sig, og som altid er det tid til at evaluerer året, som gik. Det kan gøres meget kort. Det har været et KANON år for Troldmands Logen. Medlemstallet er støt stigende, og Træffet i Sønderborg slog alle rekorder. Logen har som noget nyt fået overskud på kontoen. Dette skyldtes bl.a. at der blev sponsoreret godt til Træffet. Men her stopper det ikke, idet en anonym julemand har sponsoreret 5000 kr til logen her i december. Der skal fra bestyrelsen lyde et stort “Tak skal du ha’..”

Der skal også lyde et “glædelig jul og godt nytår” til alle gamle Kokkina krigere fra bestyrelsen. Vi glæder os meget til næste Dancon Træf i Sønderborg, hvor en del allerede har meldt deres ankomst. Til jer, som måske ikke lige helt har besluttet jer, kan jeg kun anbefale at “tage springet”. I modsat fald, vil jeg kontakte jer dag og nat – indtil i overgiver jer :-))

PVA. Troldmands logen Hedemann

 

11/11 2005.
Så rundede vores hjemmeside i al ubemærkethed 5000 besøgende. Det ser ud til, at besøgstallet har stabiliseret sig på ca. 400 pr mdr. Der dukker heldigvis stadig nye (gamle) gutter op, som ønsker at være tilknyttet logen som enten passiv eller aktiv medlem. Bestyrelsen er gået igang med at varme lidt op i dart/øl armen, idet der bliver afholdt bestyrelsesmøde på en hemmelig adresse omkring 1 feb. 2006. Jeg vil endnu engang opfordre til, at man overvejer at forsøge sig med en lille privat hjemmeside. En del af de herre, som har ønsket en såden er desværre gået i vinterhi. Men vi venter dog i tillid til, at de på et tidspunkt får nosset dem sammen til at få den lavet.

Til sidst vil jeg gøre opmærksom på årets julegave til Troldmænd. En ramme til nummerpladen. Kan rekriveres på http://www.carlab.dk/ for 145,- (pris for 2 stk. incl. forsendelse)
nummerpladeramme2

PVA. Troldmandslogen Hedemann  

30/9 2005
Så har vores hjemmeside eksisteret i et år, og den har været en ubetinget succes. Vi har runder 4500 besøgende – og dermed overhalet Dancon Træffets hjemmeside (Ikke fordi at vi forsøger at konkurerer med den – Vi er vel bare et godt suplement). Vi har fået kontakt med rigtig mange gamle Kokkina krigere. Nogle har haft mod (og mulighed) til at blive optaget i logen. Andre har tegnet et passivt medlemskab. Samtidig har logen nærmet sig en “rigtig forenings struktur” med en anelse mere demokrati en før. Så alt i alt et konon år for Troldmandslogen.

Seneste nyt på medlems fronten er, at Oscar skal giftes på Fillipinerne d. 18 okt. Tillykke med det Oscar. Bestyrelsen kan desværre ikke deltage, da der samme dag bliver afholdt klubmesterskab i folkedans 🙂

Hvis man trænger til en lille grinepause, så anbefaler logen i denne uge http://www.fjolletobak.com/ PVA Troldmandslogen Hedemann

 

16/8 2005
Bestyrelsen har besluttet, at oprette en afdeling for passive medlemmer. Det vil sige, at vi opretter en medlemsliste til alle dem, som af den ene eller anden grund ikke rent fysisk har mulighed for / lyst til at deltage i logens aktiviteter. Som passiv medlem vil man få mulighed for at få sin egen hjemmeside profil, hvor man kan fortælle lidt om, hvordan livet efter Cypern-tiden har flasket sig. Hvis man så på et senere tidspunkt får lyst / mulighed for at deltage i Dancontræf mv., så overgår man til fuldgyldigt medlem. Det eneste man skal gøre er, at sende mig en mail hedemann@webbyen.dk  med:

Fulde navn Fulde adresse Fødselsdag- og år Telefonnummer Alle missioner og hold Om man ønsker en privat hjemmeside oprettet Et velligende foto (Det er ingen krav, men det er altid rart at få sat “ansigt på”)

Da dette ikke vil være forbundet med nogen udgift for logen (ud over min tid), så er det gratis.

Og så kom det endeligt frem – det som vi har vidst i en del år – På forsiden af Ekstrabladet d. 15/8 stod: “Kvinderne er ikke i tvivl” – “Det bedste sex får man med mænd over 40 år”. Jeg mener at der stod at det især gjaldt Jyske mænd… 🙂

PVA Troldmandslogen Hedemann

 

8/8 2005
Så virker linket http://www.kokkina.dk/ Det betyder at hjemmesiden i fremtiden hedder sådan. Det gamle link http://www.kokkina.webbyen.dk/ vil dog stadig virke.

Jeg vil gerne gøre lidt reklame for de troldmænd, som allerede har oprettet private hjemmesider. Det ser sku godt ud, og jeg syntes, at det giver vores hjemmeside en helt ny dimension. Så til i andre, som endnu ikke er kommet i gang (Eller har tilmeldt sig): Spring ud i det – Det er ikke særlig svært. Og ellers er der jo efterhånden en del eksperter, som sikkert vil bistå med lidt support. PVA. Troldmandslogen Hedemann

2/8 2005.
Vores logebroder og flinke sponsor Kent Høilund fyldte d. 1 aug. 40 år. Et lidt forsinket tillykke med det. D. 20 Aug. er der igen fest i Tåstrup og omegn, idet Høilund den dag får “papir” på fruen. Et stort tilykke fra logen med denne begivenhed også.                                                                                                      PVA Troldmandslogen Hedemann

17/7 2005.
Så er træf 2005 overstået og det var en sand fornøjelse at se så mange nye/gamle gutter. Det tegner godt for fremtiden i logen. Vi fik også megen opmærksomhed på træffet. Bl.a. vil i på træffets hjemmeside http://www.dancontraef.dk/ under fotoalbum kunne se, at vi er godt repræssenteret.

Når jeg vender hjem fra en velfortjent fjeldvandring i Norge den næste uges tid, så vil jeg gå i gang med at lave id kort til de nye brødre. I vil få dem tilsendt med posten. Dem af jer som har bedt om at få oprettet egen hjemmeside profil på jeres medlems nr. (se “Tiden efter Cypern”) kontakter jeg i løbet af august. Jeg vil ligeledes opdaterer hjemmesiden, så den kommer til at hedde http://www.kokkina.dk/ omkring uge 31. (Tak til http://www.khvagt.dk/ )

PVA Troldmandslogen – og fortsat god sommer Hedemann

2/7 2005
Så er der ikke mange dage til at logen samles igen. Der bliver travlt på lokummet, da vi har en del ansøgerer, som skal op til prøve. Bestyrelsen ønsker de herre held og lykke.

falck slips
Stram op med det slips Finn Falck, hvis du skal gøre dig håb om at bestå.      

lange tunge
Den tunge er vi til gængæld meget begejstret for i bestyrelsen Nick Carter…

 

22/6 2005
Så har besøgende nr. 3000 været inde på vores hjemmeside siden opstarten i september 2004. Vi har næsten indhentet Dancon Træffets hjemmeside, så det må vel siges at være i orden. Bestyrelsen ønsker alle en god sommer.                                                      

15/6 2005
Så er der kun få dage til, at vi igen skal samles i Sønderborg. Vi har trykt t.shirts, og “Pinkie drikken” er lagt ud i solen. I år er det særligt fedt, da ikke mindre end 9 kommende brødre skal indviges. Der har været en del tilbagemeldinger fra folk, som ikke kunne være med i år, men som vil være klar i 2006. Det ser vi meget frem til.

Bestyrelsen på Træffet har udfordret alle til at stille op i tovtrækning mod dem. Den udfordring tager vi op. Vi satser på at stille op i super sværvægt… PVA Troldmandslogen Hedemann

3/6 2005
Så er tilmeldingsfristen officielt overskredet. Der er stadig enkelte som har fået forlænget fristen, pga. vagtplaner, koner mv. Så kom nu ud af busken i sidste.

Nu ligger indbydelsen til træffet på www.dancontraef.dkDer kan man finde alle relevante oplysninger.

Følgende har d.d. tilmeldt sig optagelse i logen:

Niels Mortensen (“Nick Carter”) Har 1-2 pladser i bilen fra Låsby. Finn Falck. Steen “Fynbo”. Plads i bilen fra Karup. Henrik Baade. Kent Høilund 3 pladser i bilen fra Tåstrup. tlf. 40566864 Jan Hede. Støder til Finn og Hede i Vejle. Morten Sinding Bestilt t-shirt. kommer sansynligvis. Henrik Madsen (Kok hold 54). Skal have t shirt str. xxxl Dan Blaabjerg kommer kun fredag til lørdag.

Jeg vil her løbende tilføje nye navne og evt. kørselsmuligheder (Ring eller mail til vedkommende) – Så hold øje med siden.

PVA Troldmandslogen Hedemann

29/3 2005
Som nogle af jer har opdaget, var vores hjemmeside i går lukket ned. Jeg var sku’ ved at være godt nervøs for, at siden var blevet hacket, men det viste sig, at Webbyen var i gang med at opdaterer systemet – derfor var der ingen adgang.

Ellers kan man godt begynde at glæde sig til referat, billeder og meget andet fra den kommende weekend. Det vil komme på hjemmesiden engang i næste uge.

PVA. Troldmandslogen Hedemann

16/3 2005
Så er foråret vidst lige om hjørnet, og man kan så småt begynde at finde telt og sugetrøje frem fra skunken og begynde at glæde sig til 2 weekend i juli. Så skal der igen ædes, suges og grines i Sønderborg. Men inden vi når så vidt er der et par småting, som skal overstås. 1. april holder bestyrelsen en seriøst møde i København, hvor vi bl.a. vil snakke om at tilnærme os en struktur og organisering som “lugter” lidt af en rigtig forening. Det hører i mere om efter mødet.

2.april er der åbning af en FN udstilling i Skovlunde medborgerhus. Det er bl.a. Tommy Rock som står for det. Vi bidrager med to store rammer med foto og tekst – dels af Kokkina – dels af Troldemandslogen. Det hele løber af stablen kl. 11.00. Bestyrelsen vil være til stede, så hvis man har lejlighed til det, så kan man jo kikke forbi.

Og så en service meddelelse: http://www.brunnen-pub.org/ anbefales for gamle “Polis ryttere”.

PVA. Troldemandslogen Hedemann

 

25/2 2005
Det forlyder fra værshusmiljøet i Horsens, at Oscar har forladt byen permanent. Han har solgt alt hans grej. For eftertiden er han bosidende på Pillipinerne med arbejdsplads på Grønland. (Der må kunne trækkes en slat fra i befordring…) Nå men det er rygter – endnu – men logen overvejer allerede nu om et af de kommende bestyrelsesmøder ikke skal holdes hjemme hos Stig eller Oscar.

For at holde liv i den service, som henviser til sjove hjemmesider, kan http://www.junkstuff.dk/ anbefales

PVA Troldmands logen Hedemann

 

11/2 2005.
Jeg har netop hørt i min høresnegl, at Steen “fynbo” d. 1 feb. havde 25 års jubilæum i forsvaret. Der skal herfra lyde et stort tillykke. Det er trods alt 50 hold. “Så gir’ han nok en lille en i Sønderborg”. Så er jeg blevet opmærksom på en ganske morsom hjemmeside, som jeg hermed vidregiver til alle jer: http://www.bossman.dk/  Især “Grineren” kan anbefales. (Kunne det tænkes, at der er Boesgaard&Hedemann, som står bag???

PVA. Troldmands logen Hedemann

 

28/1 2005.
Loge bestyrelsen holder bestyrelses møde i KBH. d. 1-2 april. Det bliver i forbindelse med et arrangement, som Tommy Rock afholder d. 2/4. Når vi kender detaljerne om dette, vil vi formidle det videre her på siden. Og så lige en lille en til smilebåndet: Konen kommer ind på badeværeslet – “Hva’ fanden, står du og onanerer” Manden: “Hva’ satan – Må man nu ikke selv bestemme, hvor hurtigt man vasker sin pik”?

PVA. Troldmandslogen Hedemann

14/1 2005
Der er en ny side på trapperne. Den kommer til at indeholde helt nye (gamle) billeder fra forskellige sammenkomster i perioden 1989-1999 – Cirka. Så hold øje med siden i den nærmeste fremtid. PVA. Troldmandslogen Hedemann

 

2/1 2005.
Så er julen og nytåret overstået. Dagene er begyndt at blive længere, og nogen af os er begyndt at tælle dagene til 2 weekend i juli. Så skal vi igen svælge os i vildsvin og brandy. Hjemmesiden fik rundet besøgende nr. 1000 lige inden årskiftet. Det burde man jo fejre, så undertegnede tog sig en lille brandy sour, hvilket varmt kan anbefales. Den var i øvrigt sponsoreret af Leif – vores trofaste supporter. I den forbindelse vil jeg lige nævne for jer, som ikke har været til træf i Sønderborg før, at man på træffet kan købe den originale Angelias Brandy. Alene dette faktum burde kunne få enhver gammel Dancon kriger til at overveje at bruge en weekend af sommerferien i Sønderborg. 

PVA. Troldemandslogen Hedemann

 

22/12 2004.
Så er der sendt en bette julehilsen til alle jer, som har en E-mail. Dog har jeg fået to retur, hvor der er et eller andet galt med adr. Det drejer sig om: Henrik Baade og Kenneth Leger.

Ellers må man sige, at denne hjemmeside har været en ubetinget succes. Der har snart været 1000 besøgende på siden siden midt i september og det ser ud til, at det daglige besøgsantal er støt stigende. Samtidig er der rigtig mange af jer, som regner med at komme til Sønderborg til sommer. Det ser vi meget frem til.

Så snart jeg får et program for træffet 2005, bliver i orienteret.

Nå men nu er det blevet tid til en bette juleøl, så god jul og godt nytår til jer alle PVA. Troldemandslogen Hedemann

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *